10 dec. 2018

Oportuniști țepari de meserie . Dorin Dumitru .



         Domnul "poet" Dorin Dumitru , domiciliat pe strada Arhip Nicolae din Ploiesti , este rugat să nu mai dea țepe magazinelor din zonă și să binevoiască să iși plătească datoriile .
Este rușinos să cumperi țigări/mâncare/beutură pe datorie de la magazin , profitând de bunăvoința/mila/naivitatea unor doamne miloase și apoi să "uiți" să iți plătești datoriile . Nu se cade aşa ceva !
Noi ne-am prins cu totii că "șantajul sentimental" , "ţepele" , "mila celorlalţi" , "minciuna" ... sunt indeletnicirile care v-au ocupat timpul mare parte din ultimii ani ... insă ar cam fi cazul să vă opriţi . Destul! Am inţeles şi faptul că din cauza datoriilor şi ţepelor date multora nu mai ieşiţi din casă şi v-aţi reprofilat pe cumpărături online sau pe a trimite intermediari să vă facă cumpărăturile , insă ulciorul nu merge de multe ori la apă, domnule Dorin Dumitru . Vorba circulă şi sunteţi foarte cunoscut (din păcate nu pentru versurile dvs , ci pentru datoriile pe care le aveti).

   Este rusinos . Dacă vă place beutura şi tiutiunul , nu este vina nimănui şi nu este nimeni dator a vă suporta cheltuielile pe astfel de răsfățuri .
In plus , la naiba ! Sunteţi fost cadru militar si aveţi o pensioară destul de frumușică ... incât chiar nu inţelegem ţepele pe care le daţi magazinelor din cartierul unde locuiti .

Cu deosebită lipsa de respect ! Nici nu vă salut .
Scrisoare deschisă inchinată domnului "poet trubadur ţepar" , Dorin Dumitru, căruia îi place de minune rolul de căprioară rănită şi amărâtă ...

Alcoolist notoriu


Poetul Dorin Dumitru





0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: