May 1, 2018

EMag si Flanco se tin de sarlatanii si tepe / comunicare defectuoasa - probe foto (episodul 3) .EMag si Flanco tocmai au incercat sa ma pacaleasca din nou , cu o noua teapa .
Am fost la un pas ... să le pic in plasă.
EMAg si Flanco fiind , de fapt, parte din aceeasi proprietate cu acelasi actionar / proprietar.

1. Au trimis un email in care au mintit ca au incercat sa ma contacteze telefonic (in incercarea lor mizerabilă de a se spăla pe mâini in faţa anchetelor ce vor urma din partea autorităţilor) .
Sau probabil s-au temut ca ii voi inregistra din nou .


2. Mi-au facut o oferta prin email , incercand sa ne bage pe gat un TV LED Philips in compensarea "erorii" aparute . Adică in compensarea faptului că nu am picat in plasa ţepelor lor cu promoţii şi m-am prins la timp.
Ideea este ca eu am comandat un Orion LED HD si ei imi ofera un Philips HD Ready (precum era si petarda pe care mi-au trimis-o prin curier) . Mai si mint ca acesta ar trebui sa ma multumeasca , deoarece corespunde cerintelor mele .
Nu , nu ma incanta ca este mai scump decat ceea ce eu am comandat si ca mi-l lasa la acelasi pret cu cel comandat. Mai ales ca este la fel de petarda precum cel pe care mi l-au trimis .

3.
Cand au vazut ca e groasa, in data de 30 aprilie 2018, au scos de pe site-ul EMAG oferta la modelul TV comandat de mine . Noroc ca s-a inventat print screen-ul + alte metode de inregistrare video a monitorului (gen bandicam si altele) .

4. Roxana Schwab , online communication specialist la EMag, ar trebui concediată ... Modul ei de adresare si "tutuirea" clienţilor lasă grav de dorit si naşte multe semne de intrebare.

Se pare că în Romania afacerile prospera doar prin sarlatanie , evaziune fiscala si prosteala mizeră .
evaziune fiscala emag

emag tepe cu oferte speciale


sarlatanie flanco


teapa emag

teapa de la flanco

evaziune fiscala flanco

evaziune fiscala
evaziune flanco~~~~~

Later Edit:

Ei sustin ca televizorul comandat initial de mine pe EMag (LED Orion, 81 cm, 32OR17RDL, HD)
 nu exista si ca a fost o eroare de cod....Vad ca el exista totusi expus la concurenta .Prima parte - link

A doua parte - link 


*va urma*

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: