14 sept. 2015

SA SPUNEM NU ISLAMIZARII ROMANIEI ! MOARTE TERORISTILOR ! ISLAMUL INSEAMNA TERORISM !


BUAI  CREsTINI ROMANI ,


      Voi nu va cunoasteti pe indelete propria istorie , propria tara , propria religie si ... zbierati in turma " NU ISLAMIZARII" ???? :)))))))))))))))))))))))))))))
Ho , ca nu va islamizeaza nimeni !
Voi nici macar crestini nu sunteti cu adevarat ... Asemenea ragalii si natie proasta de oameni sperie pe toata lumea , inclusiv pe musulmani .
Nimeni NU VA DORESTE !!! Hoti , talhari , drogati , tradatori , vanzatori de frati , traficanti, capsunari, spargatori de seminte in parcuri , proxeneti si curve penale . Cine oare doreste asemnea specimene ?

Cati dintre prostovanii si mocofancele care striga " NU REFUGIATILOR" au citit macar 10 pagini din cartea aceea care spuneti ca va reprezinta ( da, Biblia) ??? Cati ? Cati mergeti la biserica in fiecare Duminica ? Cati va faceti rugaciunea crestineasca in fiecare seara , in fiecare dimineata si inaintea fiecarei mese ? Cati sunteti crestini cu adevarat ? IPOCRITILOR FATARNICI !!!!

Nu aveti pic de cultura , de cunoastere si va treziti vorbind despre chestiuni care va depasesc IQ-ul saracacios . Si asta doar pentru ca este la moda si pentru ca turma de behaitoare zbiara in cor manate de altii de la spate .

Vai de voi si de copiii vostri !


(sursa foto)



0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: