28 oct. 2014

"SIGURANTA STATULUI" a renascut in Ploiesti, la POSTA ROMANA , la Coletarie Externa .





         "SIGURANTA STATULUI" (cu tot cu metodele primitive ale secolului trecut) a renascut la POSTA ROMANA , la Coletarie Externa (Ploiesti) .

        Cum cacat , daca pe colet scrie "GIFT"  (un gadget hibrid produs in China) ... , daca eu iti spun ca este primit spre evaluare cu titlu gratuit ("cacadou" de la niste amici chinezi) , TU (vames mocofan) MA AMENINTI CA SUNI LA BUCURESTI CA SA II SUNE AIA PE AMICII MEI CHINEZI CARE MI-AU TRIMIS CADOUL (pentru ca ei sa confirme) SI CA SA MA VERIFICI/VERIFICE CEI DE LA VAMA ????  Amuzantule ! Totusi , de ce nu ai sunat ? Ti-a fost frica ca iti fac reclamatie ?
     Am mai primit astfel de cadouri / produse trimise spre evaluare  (gadgeturi)   si nu am mai dat peste dobitocul de tine . La primul colet, doamnele care erau pe tura respectiva, m-au rugat sa completez o declaratie tip . La urmatoarele doua colete , nu au mai avut indoieli si suspiciuni. Mai ales ca , la coletarie externa , toate coletele sunt deschise de fiecare data.
Daca aveam ceva de ascuns , oare nu apelam la coletarie privata sau la o alta metoda ? Prostule !

.......................
 Si mai si refuzi sa-mi pui la dispozitie o declaratie " pe propria raspundere"  , mintind ca nu ai auzit de asa ceva .

POSTA ROMANA ? O adunatura de basinosi , putori si plictisiti cu aere de Khmerii Rosii ....

La iesire , a mai si strigat mocofanul in urma mea :
"DATA VIITOARE NU TE MAI IERT . Sa imi aduci ceva care sa dovedeasca prietenia cu chinezii ! " =))))
De parca as fi iesit din arestul Politiei, nu din Oficiul Postal 1 - Coletarie Externa , Ploiesti.
Mai avea putin si ar fi fost in stare sa ma violeze , doar ca sa imi demonstreze ca EL FACE LEGEA IN POSTA ROMANA .  Asa m-am simtit acolo ...




VA UREZ :

DESFIINTARE GRABNICA !
In somaj si concedii fara plata cu voi !


________________________


      Pe cei care aduc droguri in Romania si care si-au intins panzele otravitoare peste copiii noilor generatii , nu ii mai intreaba nimeni nimic . Mda !  Intra sute de tone de substante interzise/droguri/etnobotanice/arme din Bulgaria .... in Romania . Nimeni nu stie nimic ... Vamesii nu vad nimic ... Toti inchid ochii.

Dragi AUTORITATI , de mafiotii de la Lukoil va este frica . Nu mai stiu bravii nostri guvernanti cum sa-i faca scapati printre degetele cu toate acele miliarde de dolari FURATI ... si sa faca pierdut dosarul EVAZIUNII . Presa a tacut ... Politia a tacut ...  Oare chiar credeti ca amaratii aia care primesc colete externe de la copii, rude, prieteni , sunt marii evazionisti ai Romaniei ? RUSINEEEE !


3 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

magda said...

Si acum e la fel, vina e a vamesilor care nu servesc decat program de gravide si comentarii comuniste.

http://www.observatorulph.ro/shopping/53296-s-a-dus-sa-ridice-un-colet-de-la-posta-dar-a-primit-urlete-si-amenintari-cu-anaf-ul

Unknown said...

Aaa, pai astia sunt ceva.... Cred ca sunt unici in tara! Eu sunt bucuresteanca dar am o casa de vacanta in Prahova. Coletzele care in mod normal in Bucuresti mi- ar fi aduse acasa, imi vine aviz sa le ridic de la vama pisteibin Pliuesti. Niste comunisti, ca de la puscarie, sinistri. Si cand primesc si cand trimit. Nu le convine nici daca vin cu factura, chit ca e gift de lucruri vechi. Sa stabikeasca ei cat face. Cand trimit in europa, cica : ce- aveti acolo? - heroina si gaz sarin. E voie? N- aveti dreptul sa ma intrebati. Scriti asa. Heroina si gaz sarin. Ok... Ma duc sa ma cert cuvei, iarasi...

Brutacu Hector said...

Dumitrescu Avram , LoL
:))))))))

Bună replica cu gazul sarin !