4 mar. 2014

PUI DIN PARINTI " GAME " .






             Toti mocofanii cauta pui " game " .... Majoritatea nu au habar ce inseamna " game " , dar ei vor catelusi din parinti " game " .
(sursa foto)
Ce sa faceti cu ei, ma ???
Marsh la scoala sau la munca (dupa caz) !

Au mai fost vreo trei pe la mine prin cartier .
Pe unul , cand a implinit patru ani , l-a spanzurat stapanul pe camp . Fiind format agresiv , pregatit necorespunzator, educat cu deviatii comportamentale grave, nu s-a mai inteles cu el si l-a spanzurat cu un cablu pe camp (in toamna) . Acelasi individ a mai avut si alti caini pregatiti la fel de deviant . Toti au sfarsit tragic (ucisi cu toporul , spanzurati , etc. ).
Totusi , individul si familia lui, " iubesc " necuvantatoarele . :)))

Altul , dupa ce stapanul inconstient a crezut ca este o joaca sa ai un caine " dur " , fiind pregatit dupa ureche si dupa sfaturile golanilor din cartier , a devenit incontrolabil . Prima data , cand cainele avea doar 1 an si jumatate, i-a sfasiat stapanului antebratul si muschiul (pana la os) ..., doar pentru ca l-a simtit baut . A doua oara l-a muscat in ziua cununiei . Si acest caine a sfarsit ucis/eutanasiat .
S.A.M.D.

COCALARILOR !
TARANILOR !
V-ati mutat din grajdurile de la tara, la garsoniere comf. 5 , pe cele mai jegoase alei/strazi din Ploiesti , nu aveti ce pune in farfurie , mancati umbra de paine cu miros de salam ... , DAR VOI VRETI CAINI AGRESIVI , CAINI DIN LINIE " GAME " .

~~~

~~~
~~~


0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: