4 mar. 2014

De la cainii "game" sa trecem la autoturismele cu " trompeta" .



Acest articol 
are o stransa legatura (chiar daca nu pare)
 cu cocalarii din articolul anterior (link) .




        Sper ca toti cocalarii din Ploiesti , care si-au montat zgomotici pe tobele de esapament sau care au gaurit tobele pentru a-si arata public virilitatea, sa moara in chinuri , cu creierii imprastiati pe asfalt , iar caruta sa li se transforme intr-un morman de fiare contorsionate !

      In fiecare seara , pana dupa orele 24 , pe strada unde locuiesc , trec cel putin 10 astfel de tarani cocliti . Dimineata , la 4:30 - 5:00 AM, trebuie sa stau de 6 pentru a-mi opri alarma la caruta personala , tot din cauza taranilor cocliti care , in lipsa de coaie , se simt mai barbati cand le paraie toba masinii cumparata la mana a 7-a .
Cei de la 4:30 - 5:00 AM , care imi streseaza alarma la masina cu BMW-urile lor obosite , probabil se intorc de la furat (schimbul de noapte).  Nu va ganditi ca sunt cetateni onesti care vin sau pleaca de la serviciu .

      Nu va lasati pacaliti , crezand ca au bani sa se plimbe prea mult cu carutele respective ... Neaah ! Ei se plimba doar pe strazile din cartier . De acasa pana la alimentara (la un astfel de drum consuma deja juma' de rezervor) . De ce se duc la chiosc/alimentara cu paraitoarea ? Ca sa moara de ciuda ceilalti tarani din cartier , ca au ei BMW/GOLF/MERCEDES/OPEL din secolul XIX , cu paraitoare .
Benzina o au ori de imprumut , ori de furat . Desigur si provenienta carutelor este dubioasa ... (dar asta este treaba militienilor de la Sectia 3 Politie Ploiesti)
Nu de multa vreme , cativa dintre ei au fost prinsi in flagrant, furand benzina dintr-un autoturism parcat . Cei implicati sunt judecati in stare libertate...
Ca sa vezi minune ... UNUL DINTRE MEMBRI GRUPULUI ORGANIZAT AVEA O FOSILA DE BMW CU PARAITOARE SI , DESIGUR, NU AVEA CARNET, FIIND PRINS LA VOLAN .

           Evident , a doua lor mare placere este aceea de a circula pe interzis (de acasa pana la alimentara sau la chioscul din colt). Daca ar lua-o pe sensul normal , li s-ar termina benzina la jumatatea strazii........


(sursa foto)


0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: