13 mar. 2014

Despre sclaveti drogati si postaci de partid.

* Vietnam *



Sunt foarte amuzanti in prostia lor .
Mai ales cand se cred destepti ... 


Prinsi cu dansa adanc infipta in cur , se dau loviti si spun ca ei nuuuuu .... niciodata ... Ei sunt mai mult decat virgini.
Ei nu au fost si nu sunt sclavii nimanui (noroc cu altii , deoarece pana acum erau morti de foame) . Acum se dau cocosi, uitand ca sunt doar niste parveniti tristi . Au uitat perioada cand cerseau atentie de la copiii de bani gata. Au uitat cand si-au inceput cariera de sclavi.

Ei nu sunt membri de partid ... Nuuuu.
Desigur, nu se pun unele amanunte mai delicate .  Pe un forum de specialitate (din cadrul retelei Facebooci), nu ei erau cei care cautau oportunisti pentru a fi platiti spre a participa la intocmirea unor "sondaje"  (adica tabele de partid , pentru colectarea de date personale , folositoare spre contabilizarea electoratului si deschiderea drumului catre fraudarea alegerilor viitoare) . Nuuuu. Ei nu sunt platiti de partid . Ei fac munca voluntara , din convingere si dragoste pentru doctrina .  =))))))))))))))))))))))))))))))))


Marsh la cacat, sclavilor !
V-ati nascut sclavi... Ati copilarit precum niste sclavi... Ati ramas sclavi... Veti muri sclavi....
Nu aveti demnitate si va este rusine a va asuma (pe fata) statutul de sclavi si postaci de partid.



P.S.:

Postacii de partid nu suporta sa fie ignorati .
Postacii de partid fac spume cand ii surprinzi cu detalii neplacute despre trecutul si prezentul lor.
Sclavetii turbeaza de furie atunci cand sunt desconspirati .
Eh... si uite asa incep narcomanii partidelor sa muste din pereti , din tastaturi , sa-ti injure familia , sa ameninte ..... in speranta ca vor face impresie si vor speria adevarul .
Nu intotdeauna socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ.
Precum am mai spus si altora , daca intentionam sa ma ascund de cineva, nu as fi lasat atatea indicii despre mine si domiciliul meu.  ;)  M-au mai gasit si altii . Nu au reusit decat sa se oftice si mai tare, fluierand a paguba.  :)

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: