8 feb. 2013

POLITISTII , MILITIENII SI INFRACTORII .



"""(...)un poliţist a fost luat la bătaie în plină stradă de un bărbat nemulţumit că agentul nu îl lăsa să parcheze într-un loc nepermis. Acţiunea s-a petrecut chiar pe strada Vasile Lupu, unde este sediul IJP Prahova(...)""" [toata intamplarea AICI - link]

Nu este admisibil asa ceva ....

Faceti curatenie in Politie (sa zboare toate lichelele si toti infractorii imbracati in haine de militieni) !
Dati voie politistilor adevarati sa faca uz de arma ! Schimbati si inlesniti-le cadrul legal !
Permiteti adevaratilor politisti sa isi faca meseria !


Ma simt nevoit sa repet ceea ce am mai scris si cu ceva timp in urma (link) ...
Dincolo de orice lamentare , discutie, umor negru, barfa si aprecieri mustind de invidie , (repet) sunt de parere ca singura sansa de a salva Romania este data de aplicarea unor masuri precum :

- eliminarea din societate a elementelor precum sunt cei de mai sus .

- o dictatura ca la carte (puternica, serioasa si fara vicii/hibe) .

- reimplementarea pedepsei cu moartea pentru o serie de infractiuni deosebit grave (inclusiv pentru marile cazuri de evaziune) si inasprirea majora a celorlalte sanctiuni .

- relansarea si reconstructia industriei , a fabricilor si reintegrarea in munca a romanilor in functie de competentele si capacitatile intelectuale reale (metoda ce ar trebui sustinuta prin aplicarea unor sanctiuni aspre fata de cei care refuza munca).

- confiscarea tuturor bunurilor ce nu pot fi justificate .

- scaderea taxelor si impozitelor (cel putin) la jumatatea celor de acum , dar doar in conditiile reimplementarii si aplicarii sanctiunilor penale mentionate mai sus.

- relansarea agriculturii si a organizarilor tip colectiv (romanii au dovedit ca nu stiu ce sa faca , nu pot si nu sunt in stare sa se ocupe de pamanturile primite).

- nationalizarea resurselor naturale si a tot ceea ce am dat (
pe nimic) pe mana strainilor . 

- arestarea, judecarea rapida si condamnarea intregii clase politice actuale si a tuturor celor (care mai traiesc) ce au ruinat aceasta tara in ultimii 23 ani.

- anularea oricaror intelegeri internationale si reluarea negocierilor cu cei care vor relatii economice si politice cu noi .

- curatirea fortelor armate , aducerea in tara a trupelor ce slujesc cururile americanilor si reorganizarea lor; marirea efectivelor militare , relansarea industriei de armament si redeschiderea fabricilor militare.

- CURATAREA SI REFORMAREA SISTEMULUI MEDICAL ROMANESC ; ELIMINAREA TUTUROR ELEMENTELOR NEGATIVE SI A MISMASURILOR DESCOPERITE DAR ASUPRA CARORA S-AU INCHIS OCHII ; TRIPLAREA SALARIILOR PERSONALULUI MEDICAL ; INTRODUCEREA UNUI CONTRACT DE OBLIGATIVITATE PENTRU CEI CARE STUDIAZA MEDICINA PE BANII STATULUI (adica acestia sa fie "legati" de sistemul medical romanesc si de obligativitatea exercitarii profesiei in tara ai carei bani au fost investiti in pregatirea lor - sub sanctiunea legii ) ; REDESCHIDEREA CERCETARILOR IN CAZURILE DE MALPRAXIS SI CORUPTIE DIN SISTEM + SANCTIONAREA CU PEDEPSE MAXIME PENTRU CEI GASITI VINOVATI .

- REFORMAREA SISTEMULUI ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR . Testarea (reala) la sange a tuturor angajatilor M.A.I. , reincadrarea fiecaruia dupa merite si capacitati . Marirea salariilor tuturor salariatilor M.A.I. si a beneficiilor , deoarece ei ar trebui sa fie garantia respectarii si pastrarii echilibrului in societate .

- DICTATURA LEGII ...

- etc. etc. etc.

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: