8 dec. 2012

Tudor Andrei - un copil extraordinar , un om care are nevoie de ajutorul nostru .

Am inlemnit pe scaun ... Inima parca mi-a stat in loc .... Sufletul mi s-a facut mic mic mic mic de tot , iar senzatia de voma mi s-a accentuat... 
 Zilele trecute , am dat share (pe o retea de socializare) unui anunt umanitar pornit de la Bogdan Stoica (jurnalist local). Era un simplu text , fara fotografie. 
 Astazi , am vazut din nou acest anunt la un amic. Am vazut si fotografia . M-am blocat !!! 
 Pe acest OM (cel in albastru) il stiu de cand era mic micut si il aparam de tiganusii/golanii de prin cartier. Este un copil extraordinar de bun .  
Este un copil cuminte si inteligent. 
 De ce i se intampla tocmai lui? Nu stiu sa rasund eu "de ce" .... Nu stiu nici ce sa mai scriu . Uneori, am impresia ca Dumnezeu este doar un pedofil batran.
 Ma gandesc doar la parintii lui ... 



Daca ai grupa sanguina AB(IV) cu RH negativ, da o fuga la Centrul de Transfuzii Ploiesti (sau la cel din orasul in care te afli) si doneaza sange pentru Tudor Andrei (22 ani), internat la Fundeni - sectia Hematologie, cu leucemie acuta mieloblastica. Lui Andrei ii trebuie in fiecare zi un donator, fiindca, din cauza citostaticelor, scade foarte repede numarul trombocitelor si nu se opreste sangerarea.


0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: