20 aug. 2012

Parcarea la domiciliu.

Ploiesteni , are cineva idee care este numarul hotararii/ordonantei care interzice parcarea la domiciliu a autoutilitarelor de gabarit mare (camionete, camioane, tiruri, etc.) ???
Am un lapsus , iar Conu' Goagal nu ma poate ajuta ... E mai nedocumentat decat mine (in aceasta privinta).

Imi aduc aminte ca exista o reglementare de pe vremea lui Volosevici ....

Am un vecin care-si parcheaza camionul la scara unde imi am domiciliul, ocupand vreo trei locuri de parcare. Sustine ca are trecut in foaia de parcurs "parcare la domiciliu".


Daca ma ajuta careva cu respectiva reglementare , promit sa o printez si sa i-o lipesc respectivului in parbriz !
Promit ca apoi sa fac poze si sa le pun pe blog !

L.E.:


"""" (...) “Stabileşte că au acces la parcările definite conform art. 1 autoturismele, autovehiculele de transport marfă cu masă proprie de maxim 1,5 tone şi care aparţin (în proprietate sau în utilizare) riveranilor - persoane fizice şi agenţi economici cu domiciliul/reşedinţa, respectiv sediul social, în blocurile învecinate şi, în mod ocazional, cele aparţinând persoanelor fizice aflate în vizită la aceştia.” “Stabileşte obligaţia pentru agenţii economici, indiferent de sediul social sau punctele de lucru, de a parca autoturismele şi autovehiculele de transport marfă cu masă proprie de peste 1,5 tone, în spaţiile proprietate proprie/deţinute în orice formă juridică sau în parcările special amenajate de către municipiul Ploieşti.(...) """[ HCL Ploiesti 218/2005]

Masina in cauza este un IVECO cu masa proprie de 3,5 tone.
O rabla inmatriculata in Bulgaria. Apartine unei fabrici de paine , iar individul este sofer la respectiva fabrica.






Multumesc Nadia (aka Sandy Bell) pentru textul hotararii  !

_______________________________________________________________________


NEXT DAY EDIT:
Se pare ca s-a dat o noua hotarare . Respectiva hotarare o anuleaza pe 218/2005 si aduce noi reglementari(mai recente de 2005) legate permisivitatea in ceea ce priveste masa autovehiculului parcat.  - LINK 1 -   si  -LINK 2-  .

3 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Fetita Junglei13 said...

Cu placere.
Acum, sper sa fie si cu efect.

Brutacu Hector said...

Daca nu au avut efect "urarile de bine" si prosperitate "in frigider" de cu seara + hartia cu HCL (de cu noapte) ... cu siguranta vor avea efect anuntarea Politiei Comunitare (sa faca si muschiu' lor ceva util) si blocarea rotilor !!!

Fetita Junglei13 said...

Bre,de celelalte n-am mai avut habar.Scuze.