4 iun. 2012

Administratorii cimitirului Mihai Bravu din Ploiesti protejeaza profanatorii de morminte si hotii de flori din cimitir !?! (de la altii)





""" (...) După ce am asigurat-o că n-o filmez cu telefonul şi că n-am îndreptat nişte sateliţi în direcţia cimitirului, doamna Jeni a trecut la acuzaţii: „Să ştii că au şi clienţii dreptate să le reclame. În primul rând, multe sunt hoaţe şi fură vaze de pe mor-minte. Şi, în al doilea rând, cer bani mulţi de la lume, ca să care apă timp de 40 de zile sau să aprindă lumânări”. (...) """ [ link pentru tot articolul ]


""" (...) ”Pentru două femei care au fost prinse de atâtea ori furând candele suferim toate. Nu e ceva normal. Noi am respectat de fiecare dată programul care ne-a fost comunicat. Ne trezim cu noaptea în cap, la șapte suntem aici, ne facem treaba iar la maxim 10.00 plecăm. (...) """ [link pentru tot articolul]





Crestine? Astea sunt crestine ?! Sunt babe nemernice , hoate si profanatoare de morminte !
Auzi la ele ... Fac "voluntariat" !!!
"Voluntariat"  care variaza intre 150 - 300 lei/2 saptamani (nedeclarati) .... Iar daca le refuzi (chiar atunci cand esti cu mortul pe masa, in capela) incep sa te blesteme si apoi iti distrug bunurile de la mormant.

***

Bai  creștini pârâți , daca intradevar va doare pierderea celui plecat in lumea celor drepti , daca intradevar vreti sa va alinati durerea si sa va mai ostoiti dorul , nu platiti pe cineva sa faca ceea ce ar trebui voi sa faceti !!! Nu mai incurajati hotii si profanatorii de morminte !
Asa cum parintii vostri au trudit din greu sa va fie voua bine  , asa ar trebui ca si voi din cand in cand se le ingrijiti mormintele si sa potoliti setea florilor la umbra carora ei odihnesc . 
MUNCITI VOI , CU MANUTELE VOASTRE, LA MORMINTELE ALOR VOSTRI (nu exista "nu am timp" sau  "locuiesc la 10 statii de autobuz") !!!


Se aude domnu' militian Vieru ?

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: