27 feb. 2012

"Continuitatea Monsanto de la Ministerul Agriculturii: A plecat Tabara si a venit Fuia"

Multumesc Suzana !

""" Fostul ministrul al Agriculturii, Valeriu Tabara, avea trecut in CV la loc de cinste ca a colaborat cu Monsanto si, conform dezvaluirilor WikiLeaks, vedea soia modificata genetic pe mesele romanilor in 2012.
In noua garnitura de ministri PDL din Cabinetul Mihai Razvan Ungureanu, laudata pentru tineretea ei de presedintele Traian Basescu in discursul tinut joi dupa ce noii ministri au depus juramantul, este si domnul Stelian Fuia.
Conform CV-ului domniei sale publicat pe Facebook, asemenea cazului lui Valeriu Tabara, e trecut la loc de cinste faptul ca noul ministru al Agriculturii a urmat „cursuri interne ale companiei Monsanto (USA) in vanzari, marketing, managementul proiectelor precum si in afaceri cu seminte si biotehnologii”. Asta la capitolul studii. (...) """ [continua articolul aici - link]


""" Se pare că Monsanto, una din cele mai mari companii de alimente modificate genetic (OMG), a interzis alimentele MG din cantinele propriei corporații.
Această companie refuză să ofere personalului său chiar alimentele modificate genetic pe care le promovează în multe țări împovărate de datorii, sub promisiunea că această variantă va salva populația de la foamete. Deși nu a fost niciodată dovedit, Monsanto a pretins mereu că alimentele modificate genetic sunt inofensive – așa că atunci de ce nu le oferă aceleași produse angajaților săi? (...) """ [continua articolul aici - link]







0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: