8 feb. 2011

SE OFERA 300 Euro RECOMPENSA !!!

"""
CAINE DECAPITAT CU SADISM IN FAGARAS! SE CAUTA UN CRIMINAL!

VIER PFOTEN ofera o recompensa de 300 de Euro pentru gasirea persoanei care a decapitat cu sadism un caine fara stapan

Cu numai cateva zile in urma, un cetatean al orasului Fagaras a facut o descoperire macabra: un cap de caine. Dupa cate se pare, cainele a fost decapitat cu un topor iar corpul i-a fost aruncat in alta parte, capul fiind lasat sa zaca chiar pe trotuar! Profund socata, persoana respectiva a contactat imediat fundatia pentru protectia animalelor VIER PFOTEN, aducand la cunostinta reprezentantilor acesteia din urma actul de o cruzime inimaginabila care se pare ca nu este unul singular in Fagaras.
In urma informatiilor primite si a imaginilor ce aduc mai degraba cu un film horror, fundatia VIER PFOTEN se simte datoare sa condamne faptele sadice ce au dus la moartea unui caine care, din spusele martorilor, era chiar bland si un „cunoscut” al cartierului Galati din Fagaras.
Masacrarea acestui patruped da dovada de un comportament inuman si incalca normele legale in vigoare: Legea nr 9/2008 privind protectia animalelor. In cadrul acestei legi, aplicarea de rele tratamente impotriva animalelor sau omorarea animalelor cu intentie sunt stipulate in capitolului I - dispozitii generale, articolul 6, punctul 2, paragraful a. Pentru aceste fapte, legea prevede sanctiunea cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau amenda penala de la 1000 ron la 10.000 ron.
De aceea, VIER PFOTEN face apel la Politia Fagaras pentru o investigare atenta a acestei situatii, gasirea vinovatului si aplicarea pedepsei maxime prevazute de lege pentru a preveni repetarea acestui tip de actiuni. De asemenea, fundatia VIER PFOTEN ofera o recompensa de 300 de euro persoanei care stie si poate depune marturie in ceea ce priveste identitatea celui sau celor ce au savarsit acest fapt de o gravitate extrema. Cei ce au date concludente in acest sens sunt rugati sa sune la 0268211320 (Politia Fagaras) sau  0213112598 (Vier Pfoten).
"""



Sursa ~ Vier Pfoten

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: