19 ian. 2011

" PROTESTUL BENZINEI " ~ diacritice pe creier,oameni încălţaţi cu chiloţii ... şi coiul din talpă .

Ati vrut in UE ? 
V-ati bucurat pe strazi atunci cand Romania a fost primita in UE ? 
M-ati injurat atunci cand v-am zis "O SA VEDETI VOI  .U.E! " ?
Ati vrut "avantajele" unor cetateni UE ?
Acum trebuie sa va aliniati conditiilor UE si sa luati  .U.E  ...  V-am mai zis asta . Nu ? 


Foarte multi dintre rromani locuiesc in garsoniere sau in apartamente mizere, dar au mai mult de o masina in fata blocului. Ba chiar detin masini scumpe , ce au preturi peste 15 mii de coco . 
EU PROPUN CA PRETUL BENZINEI SA TREACA DE 15ron / l . Romanii nu sunt saraci. Ei doar se prefac...
Toti culegatorii de portofele au masini de lux (nu, nu sunt invidios, insa sfideaza orice logica). 
Toti culegatorii de portocale, banane, capsune, au umplut tara de masini "modeste" , dar care polueaza de rup. Bine va fac benzinarii !
Sunt mult prea multe masini pe strazi. Nu mai sunt locuri de parcare (am cel putin trei vecini care au cate 3 masini in fata blocului).  Poluarea este insuportabila .
Ia mai potoliti-va neicusorule ! Dati fuguta la autobuze, troleibuze, tramvaie, metrou, biciclete si trotinete. Asa e in UE .
Masina este un lux ! V-ati invatat sa folositi masina pana si cand duceti gunoiul .
O mare parte dintre voi v-ati nascut in grajd , la tara. Singurul mijloc de transport era caruta sau suianul de lemne. Acum nu mai puteti renunta la automobil??? VA SPUN EU: Nu o puteti face datorita fuduliei si orgoliului de ghertoi , nu din necesitate.
Sa nu ma luati cu "da bah, da' creste si pretul la alimente" ! Stiu. Asta ar fi singura problema. Poate ca idiotii care ne conduc ar trebui sa gaseasca o solutie de subventionare sau de acordare a unui regim special la tot ceea ce tine de alimentele de baza. Deasemenea ar prinde bine si ceva reduceri, subventii, scutiri, in ceea ce priveste transportul in comun. Nu ar fi rau. ...Si totusi, daca nu veti mai circula cu 'tomobilul propriu, veti scuti o gramajoara considerabila de lovele.  Nu veti mai cheltui banisorii munciti din greu (ciorditi prin Spania si Italia) pe benzina. Asadar, in realitate, veti face economie si nu veti simti la buzunar scumpirea alimentelor.
     Romania s-a umplut de burtosi obezi. In concluzie , rromanii mananca mai mult decat au nevoie. Daca, dupa scumpiri, vor face si putin regim ... nu le va strica. Face bine la sanatate.
Mai mancati si verdeata, cartofi, ciorba de loboda. V-ati invatat cu totii sa faceti burta mare.
 Plus de asta , mersul pe jos este curata sanatate (mai ales atunci cand masinile cocalarilor fomisti nu vor mai polua tarisoara asta).

Am auzit pe unii care se vaita ca au multi copii, ca au nevoie de masina s.a.m.d. Pai ce ... Este vina mea ca le-a placut futaiul fara prezervativ !? Este vina mea ca dau banii pe benzina in loc sa le ia haleala mucosilor ? Facem pariu ca astfel de personaje sunt si fumatoare ? Deh, stresul, multi copii ...

Altii spun ca nu si-au luat masina din cules capsune sau din cules portofele. Se vaita ca le-au luat in leasing. Asa si ? Este vina mea ca si-au facut leasing si ca s-au intins mai mult decat le era patura? Acum sa se chinuie. Sa incerce cu Furadan sau cu un salt acrobatic de la tribuna parlamentului... Face bine la credite !  Poate asa vor face rost de banisori pentru rate.

 L-ati ucis pe Ceausescu ? Ati vrut capitalism si democratie ? Acesta este capitalismul adevarat!!! Aceasta este democratia !!! Cine se descurca si il duce capul, supravietuieste... Cine nu, ii slugareste pe ceilalti si mananca resturile de la masa lor. In capitalism si democratie oamenii nu sunt egali. In capitalism si democratie oamenii nu mananca la fel. Asta inseamna selectie si competitie.  Asta inseamna saraci si bogati .
Cine zice ca trebuie sa mancam cu totii la fel ? Sau sa beneficiem de aceleasi placeri, mofturi? 
Nu va convine? Nu puteti sa acceptati prezentul si realitatea dura a celor de mai sus? Atunci inseamna ca va este dor de comunismul lui Nicolae Ceausescu (asa cum imi este si mie) , dar inca nu va dati seama. Ce este de facut? Nimic !!! Lucrurile nu vor mai fi niciodata asa cum au fost . Invatati-va cu aceste vremuri si acceptati-le asa cum sunt. Incercati sa supravietuiti !

Invatati sa mergeti pe bicicleta ! Este sanatate curata. Mutati-va inapoi la tara si reinvatati sa cultivati pamantul! L-ati lasat parloaga si v-ati facut cu totii tarani de oras.  Hai sictir !

ATI VRUT CAPITALISM SI DEMOCRATIE ! 
ACUM GUSTATI-LE DIN PLIN SI NU VA MAI VAITATI !!!!

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: