3 oct. 2010

Pericol de pandemie si de sfarsit al lumii.

Ma uitam aseara la TV si urmaream cu interes o stire despre vaccinul anti gripa porcina. Spuneau ca a ramas o cantitate imensa, cantitate ce acum trebuie distrusa. S-a pierdut o suma mare de bani investita in acel "vaccin". Oare in buzunarele cui s-au pierdut acei bani?????



Cat de moralisti sunt jurnalistii acum si cum prezinta ei 'obiectiv' marea teapa a vaccinurilor... Pai bine ba' dobitocilor care sunteti voi dobitoci , nu voi ati bagat spaima in populatie si ati facut jocul masonului Streinu? Nu voi ati promovat acest mare tun ? Nu voi indemnati populatia idioata sa se vaccineze? Acum o cotiti in speranta ca nu veti primi suturi in cur ? Nu voi sunteti cei care ati contribuit la ingroparea Institutului Cantacuzino ?

Ehehei, oameni buni, eu am scris inca de la inceput (si se pare ca nu m-am inselat) :

AICI (link1)

AICI (link 2)

AICI (link 3)

AICI (link 4)

Pacat! Pacat ca au omorat oameni nevinovati si si-au batut joc de populatie doar pentru a-si ingrosa buzunarele. Si totusi... PROSTII MERITA SA MOARA . Am dreptate? Asa ca nu imi pare rau de fraierii care au pus botul la vrajeala. Deh, e si asta un fel de selectie naturala .
Probabil in iarna aceasta o sa urmeze gripa furnicilor, gripa cabalina, gripa rozatoarelor, gripa gandacilor de bucatarie si gripa gripelor . Asta daca nu cumva ne omoara mai inainte mult vestitul cutremur diversionist. VINE APOCALIPSAAAA BAAAA (in buzunarele voastre) !!!

Acum stau si ma intreb (din nou) oare cu campania aceea de vaccinare HPV care o fi smecheria ?! Oare cate fetite vor muri din cauza acestui vaccin ?

1 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

mihaeladr said...

Of, câtă dreptate ai, vine apocalipsa în buzunarele noastre!
X(
:(