9 nov. 2009

Care este legatura intre MASONERIE, VIRUSUL HIV, VACCINUL CONTRA 'GRIPEI PORCINE' si ADRIAN STREINU CERCEL ???!!!


""" [...] Adrian Streinu Cercel a fost implicat în această perioadă în campania de terorizare pandemică a populaţiei cu scopul de a impune vaccinarea obligatorie împotriva HPV şi împotriva gripei porcine. Printre altele, el a susţinut ideea de a importa de urgenţă vaccin antigripal. După ce Traian Băsescu l-a acuzat că „prăvăleşte apocalipsa peste România”, iar consilierul prezidenţial Virgil Păunescu a spus că „induce panică în populaţie”, Adrian Streinu-Cercel a demisionat pe 3 noiembrie 2009 din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, la mai puţin de o lună de la numire, „din motive strict personale”. După numai două zile, el a revenit asupra deciziei, la insistenţele primului ministru interimar, Emil Boc. Mai mult decât atât, guvernul a anunţat că va achiziţiona din import 500.000 de doze de vaccin antigripal pentru copii. [...] Odată intrat în sala de recepţii a palatului am remarcat o atmosferă greoaie, accentuată într-o mare măsură de muzica solemnă ce se auzea în surdină din nişte boxe. Manifestarea a fost condusă de doctorul Adrian Streinu Cercel, preşedintele Comisiei Naţionale de Luptă Anti-SIDA a Ministerului Sănătăţii care a început cu un raport al activităţii comisiei şi cu prezentarea situaţiei HIV/SIDA în ţară noastră şi în lume. Pentru a nu vă mai plictisi cu toată desfăşurarea evenimentului vă pot spune că muzica clasică era de tipul celei folosite la ritualuri masonice, că invitaţii erau foarte îndeaproape supravegheaţi fiind însoţiţi chiar şi până la toaletă şi înapoi de câte unul dintre membrii staff-ului şi că în mapa de prezentare primită am găsit pe cover sheet (al cărui scan îl ataşez) sigla aceea neobişnuită pe care am identificat-o cu mare surprindere ca fiind emblema Marii Loji Naţionale din România. N-aş putea să vă spun care a fost sau este legătura dintre SIDA şi masonerie, ce interese au masonii în acest domeniu şi cum poate fi sponsorizată o comisie ministerială de către o lojă masonică.” [...] """ ( pentru mai multe amanunte CLICK AICI- sursa )

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


""" Un vaccin periculos!
provoacă cancer şi alte boli grave:
• mutaţii genetice şi oncogeneză prin injectarea de material genetic străin direct în sânge (cf. studiilor recente)
  • celulele umane utilizate curent în producţia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat (sunt singurele celule capabile să supravieţuiască in vitro şi să se dividă fără limită de timp şi spaţiu) şi celule animale (embrion ; de pui, etc.)
Vaccinul „Optaflu” contra gripei porcine al Companiei Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!

• sindromul Guillain-Barré (GBS), boală autoimună ce cauzează paralizia braţelor şi a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp
în 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină (comună, dată de virusul natural şi nu cel sintetic actual) în rândurile soldaţilor de la Fort Dix, New Jersey şi numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinări în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despăgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel puţin 25 de oameni au murit şi 500 au paralizat.

• nu este recomandată vaccinarea celor care suferă de boli are plămânilor (agravează astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slăbite, femeilor însărcinate şi copiilor sub cinci ani .

Contine:

• adjuvanţi toxici
cele mai multe vaccinuri au un conţinut periculos de mare de mercur sub formă de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul însuşi. O doză destul de mare poate cauza disfuncţii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental. Intoxicaţia cu mercur duce la autism, sindrom de atenţie deficitară, scleroză multiplă, deficienţe de vorbire şi limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer, cauzează alergii şi şoc anafilactic

• adjuvanţi noi
pentru vaccinul gripei porcine sunt folosiţi, cu acordul OMS-ului, cei mai mulţi adjuvanţi noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 şi AS04. Adjuvantul MF59 este de natură uleioasă şi conţine Tween80, Span85002 şi squalena. Studiile efectuate pe şoareci au arătat că adjuvanţii uleioşi induc probleme motorii şi paralizie. Adjuvantul ASO3 conţine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului războiului din golf) care provoacă şi boli autoimune. Adjuvanţii Sqalena şi Tween80 provoacă infertilitate la animale.


Întrebări fără răspuns:
• De ce sunt copiii cei care trebuie să primească cei dintâi un vaccin experimental?

• Ce răspuns va da statul pentru cazurile în care copiii şi femeile însărcinate vor fi lezate?

• De ce în SUA şi in Comunitatea Europeană (deci şi în România) se acordă imunitate totală în faţa legii, împotriva oricăror plângeri în instanţă care ar putea rezulta în urma vaccinării?

• De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialităţilor din sistemul de sănătate şi oricui care se ocupă de administrarea vaccinurilor experimentale ca în timpul unei stări de urgenţă să fie protejaţi legal în cazul în care populaţia suferă leziuni în urma vaccinării?

• De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinării sunt enorme?

• Cum poate fi impusă vaccinarea obligatorie când etica medicală şi legile ţării prevăd pentru orice tratament medical, consimţământul informat al pacientului?

• De ce nu există nicio organizaţie care să controleze conţinutul vaccinurilor la firmele producătoare?

Gripa porcină. Ce nu ni se spune?
• Se proclamă pandemie, se mobilizează guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcină cu 145 de victime mai puţin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindecă fără nicio terapie.
• Decesele (în principal ale copiilor) în Africa şi Asia sunt doar din cauza malariei 3000 în fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici măcar o ştire, în timp ce „pandemia” - cu foarte puţine victime - monopolizează mass-media, pune în mişcare organisme şi guverne mondiale?
• Vaccinările sunt periculoase. În 1918-1919, pe perioada gripei aviare spaniole, doar soldaţii şi alte persoane care fuseseră vaccinate împotriva gripei s-au îmbolnăvit şi au murit. Cei care au refuzat vaccinul au rămas sănătoşi şi, în plus, îi ajutau pe bolnavi şi transportau morţii. De asemenea, şi din cauza vaccinării din 1976 împotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit şi mulţi au paralizat din cauza vaccinului şi nu din cauza virusului porcin.
• „Copiii care se vaccinează împotriva gripei prezintă un pericol de trei ori mai mare să se îmbolnăvească de gripă”- James R. Shannon, fost Director al Consiliului Naţional American de Sănătate
• În Franţa, Anglia, America, China, Germania, România se impune vaccinul obligatoriu (cu penalităţi pentru cei care insistă să fie stăpâni pe propriul trup)
• Pentru înfruntarea gripei: igiena şi vitamina D care se activează prin expunerea la soare . """
[sursa - World Wide Web]


Post Scriptum:





.

1 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Anonim said...

Adrian Streinu Cercel a fost consilier pe probleme de boli infecţioase al ministrului Sănătăţii Eugen Nicolaescu, printre atribuţiile sale numărând-se şi problema gripei aviare. De aici s-a ales şi cu porecla de „Doctorul Aviara.

Presa a relatat în repetate rânduri că doctorul Adrian Streinu Cercel a comis ilegalităţi în domeniul organizării şi desfăşurării de licitaţii în programul anti-SIDA şi a fost pus sub urmărire penală de către Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind învinuit într-un dosar referitor la licitaţiile pentru achiziţionarea de echipamente medicale pe parcursul anului 2001 de către Ministerul Justiţiei.

Fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii, Michael Guest, a făcut în perioada mandatului său următoarea declaraţie în legătură cu programul coordonat de dr. Streinu-Cercel în domeniul HIV/SIDA: „Costul tratamentului anti-SIDA din România este crescut în mod artificial, iar banii alimentează corupţia instituţionalizată. Declaraţia fostului ambasador nu a produs niciun efect, chiar dacă Corpul de Control al primului ministru a scos la iveală în anul 2004 că preţurile din România sunt supradimensionate. Era limpede de ce nu confirma şi cealaltă acuzaţie. Banii aveau o ţinta precisă, iar identitatea destinatarilor trebuia să rămână secretă. Raportul întocmit de cei care au verificat programul condus de Streinu-Cercel a scos la iveală însă şi un alt aspect: numărul bolnavilor creştea pe hârtie, dar nu se corobora cu datele din teritoriu. Dovada a dispărut între timp, deoarece Ministerul Sănătăţii a „pus sub sechestru baza de date, care a fost mai apoi ajustată.

Schimbarea miniştrilor nu l-a afectat pe Streinu-Cercel. Guest a plecat în SUA, Guvernul s-a schimbat, dar Adrian Streinu-Cercel a rămas şeful programului respectiv, cu un buget la dispoziţie de 1038,5 miliarde de lei. Posesor al unei averi considerabile şi al poziţiei de judecător de piaţă în afacerea medicamentelor antiretrovirale, profesorul Adrian Streinu-Cercel a devenit, într-un mod bizar, de neatins. Considerat "un excelent profesionist, un om cu mare har, volubil, cult" şi prin urmare acceptat ca fiind o somitate, Streinu-Cercel a reuşit pur şi simplu prin poziţia sa şi, cu siguranţă, datorită apartenenţei la masonerie, să se excludă de pe lista suspecţilor în toate cazurile de control efectuate de instituţiile abilitate în acest sens.