12 nov. 2009

RDS izbeste din nou !

Acum ceva vreme ii sfatuiam pe cititorii blogului meu sa nu se aboneze la niciunul din serviciile RDS. Bine'nteles ca faceam acest indemn alaturandu-i si cateva argumente... (link)
Astazi am descoperit inca o dovada a nesimtirii celor de la RDS:

""" (...) Sâmbătă. Netul pică. Coafura rezistă. Enache rezistă şi el, alături de coafură. Se face duminică. Enache se trezeşte. Dă drumul la calculator. Net niet. Enache caută, cu ajutorul conexiunii de urgenţă (ha! aţi crezut că are doar una, nu?) un număr de telefon de la RDS. Îl găseşte. Sună. “A, păi nu vă putem găsi după nume sau adresă, doar după codul de client sau CNP”. Super. Enache se apucă şi caută o factură, că stă cu chirie şi contractul e pe numele proprietăresei, ceea ce însemna să-i sune ginerele, căruia îi ştie telefonul, care să o sune pe proprietăreasă, să-i dea CNP-ul, apoi să-l sune pe Enache, care să sune la RDS. (...) """ (blog Iulian Enache)

Pentru intreaga poveste dati click pe fragmentul de mai sus !



(click pe fotografie si fiti atenti la IP-uri)




1 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Fetita Junglei13 said...

Asta pentru ca sunt multi,ce nu au habar care-i treaba cu ip-ul, care-i treaba cu un browser, care-i treaba cu multe.Stii aia "prostul nu e prost destul,daca nu e si fudul".