7 ian. 2008

Sa-i invatam de mici a fi niste BUNI UCIGASI !

Aflu (din Daily Mail )ca armata britanica ar fi interesata sa investeasca in viitori "ucigasi cu sange rece"(soldati adica) inca din frageda copilarie(cam de pe la 7 ani)... Acestia nu au recunoscut "oficial" . Au sustinut ca vizitele lor ,prin scolile britanice, nu au avut ca scop "prosteala" si "indoctrinarea" copiilor pentru a-i convinge(pacalii) sa se inroleze in scoli militare,ci pur si simplu au vrut sa "imbunatateasca" imaginea fortelor militare ...(cum o veni chestia asta)
Pai atunci de ce pana mea ne mai legam de amaratii aia din Africa care au sute de soldati cu varste cuprinse intre 12 - 18 ani? De ce atatea organizatii umanitare se mai straduie sa aduca "normalitatea"(care o fi aia) in Africa si sa ii salveze pe "copiii-soldati " ? De ce? atata timp cat se pare ca si noi europenii incepem sa procedam asemenea ...

LASATI COPIII SA FIE COPII !

Incep sa cred din ce in ce mai tare in teoria care sustine cum ca USA ,UK ,ISRAEL ,si lingaii de pe langa ei ,sunt adevaratii TERORISTI ai acestei planete ... si adevaratii criminali ce ne-au inscenat toate aceste bai de sange.... Chiar si in Africa...nu stiu cum sa va zic..dar am asa o presimtire cum ca USA nu sunt straine de ceea ce se intampla acolo(moarte,genocide,foamete, razboaie civile,lovituri de stat,etc.) de zeci de ani ...Dar despre asta vom vorbi alta data.




Pentru articolul din Daily Mail click aici : "Army 'recruiting children as young as seven in schools' .

** Fotografia este preluata tot din articolul respectiv.

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: