5 feb. 2020

Escrocheria ȘOIMII .



1000 DE FRAIEREȘTENI = 80 000 EURO ȚEAPĂ 
SOIMII ROMANIEI 

        Astazi am crăpat de râs, găsind o noua smecherie / sarlatanie online. Initial in domeniul cofetariei si al patiseriei . O șarlatanie a unora care dau diplome altora (aștia din urmă fiind naivi și fuduli nevoie mare) ... Acești "altora" se laudă cu diplomele de parcă ar fi primit stele Michellin .Ulterior am descoperit că indivizii incearcă să acopere toate domeniile care merg mulse .
...
     Să zicem că niste pustani (sau nu) au găsit o metodă de fraierit gâște online. Si-au făcut repede un site obscur / agregator ("cu detoate") , câteva pagini de fb (care au doar câte 2- 3 like-uri la intreaga pagină) si apoi s-au apucat să colecteze mocofanii și gâștele din online . S-au orientat mai mult către domnisoare si incepători naivi. Aștia pun botul cel mai repede si platesc oricat sa pară că-s buni . Orgolioșilor , fudulilor , nazdravanilor !
Au tras repede niste diplome aiurea si le-au dat fraierilor fuduli ... ))))
Iar fraierii se lauda de numa numa ca ce diplome au primitără ei. Diplome de la unii care-s mai noi ca ei pe piață. Unii care nu au nicio calificare in domeniile pe care "le evaluează" . Unii care vor cu totul altceva decât ceea ce se vede la suprafață ...
        Măi Gordon Ramsay ai Rromâniei! Măi Jamie Oliverșilor! Măi Thomas Kellerilor care sunteți voi! Stați cuminți, nu mai ieșiti precum păduchii in frunte cu astfel de tâmpenii, că râd și curcile din cuptor de voi!

Vă aduceți aminte schema si escrocheria aceea cu scoala de fotomodele pentru pustoaice si copii ? Aceea care se facea atat in online cat si in offline.
Fiti cu băgare de seama !

La adresa pe care ei o prezintă ca fiind adresa sediului social si al birourilor ( București, Bulevardul Splaiul Independenței, Nr. 291-293, sector 6 ) , la o simplă cautare pe maps , apare doar o clădire care este de inchiriat . Nicio firmă care să aibă o astfel de indeletnicire. Deci, DATE FALSE .
Dacă efectuăm o căutare după numele firmei de pe pagina lor ( SC Beautiful Company S.R.L.) ne apare o cu totul altă adresă (STR. MARGELELOR 13 E) si de data aceasta FALS(este indeajuns să verificăm cu google maps sau cu street view) . Deci , din nou, DATE FALSE .


Ah , inca ceva ! Au si pentru Italia un "proiect" de escrocherie demarat...

Urmează și din alte domenii .
Vorba unui comentator  :  """ Dacă ar reface cineva Caritasul precis s’ar găsi din nou 5000 de capete care să dea banii. """









~~~~


SOIMII COFETARI
SOIMII PATISERI
SOIMII FRUMUSETII
SOIMII VETERINARI
SOIMII NUNTILOR
SOIMII STOMATOLOGIEI
SOIMII FUNERARI
SOIMII ALIMENTARI
SOIMII EDUCATIEI
SOIMII BIJUTERIILOR
SOIMII LEGII
SOIMII FARMACIILOR
SOIMII FLORARIILOR
SOIMII ASIGURARILOR
SOIMII DIVERTISMENTULUI


ETC.




#SoimiiCofetari
#ȘoimiiCofetari
#soimiipatiseri
#ȘoimiiPatiseri
#Ploiești
#sarlatani
#teparionline
#simplusidelicios
#naivi
#patiseriiploiesti
#patiserie
#SEO
#SEOspam
#SPAM

6 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Anonim said...

Eu sunt una dintre fraiere. In apararea mea am avut o impresie ca ceva e teapa dar atata ma sunau si insistau, incat am cedat. Rahaturile primite de la ei zac intr-un dulap inca de cand le-am primit. Nu am nicio intentie sa mi le pun pe perete. Luna asta iar au inceput cu sunatul. Acum eram laureata pe plan national, nu oricum. Si mai multi bani. Am zis nu si asta e. Am si blocat numerele de telefon. Este o sarlatanie cu factura.

Brutacu Hector said...

:(
Trist!
Si mai trist este faptul ca autoritatile permit asemenea scheme si inselatorii ...

Anonim said...

Fraieri sunt pe toate drumurile! Singura certificare ca suntem cu adevarat buni e in noi ! Nu trebuie sa dai banii pe o hartie sa vezi ca esti bun!

Anonim said...

Întrebarea este:
Cine a desemnat această grupare de vânzători de iluzii, ca instituție de creditare a afacerilor din România?

Anonim said...

Întrebarea este:
Cine a desemnat această grupare de vânzători de iluzii, ca instituție de creditare a afacerilor din România?

Anonim said...

Astazi m-au sunat si pe mine prima data. M-a facut cel mai tare din tara!! Am facut-o cu ou si otet de i-au sarit capacele!! Nu cred ca ma mai suna )))

Nu puneti botul la scamatoriile astea.