Jan 31, 2018

Pe scurt despre mama şi despre Spitalul Morţii din Ploieşti (completări 1) .


Pentru că întotdeauna îmi ţin promisiunile .
Pentru că în viață mă ghidez după principii ce ţin de corectitudine, dreptate , adevăr şi verticalitate.
Am de adus câteva completări.
Pentru că nu fac niciodată rău intenționat cuiva și pentru că tatăl meu va pleca mâine dimineaţă, cu o ambulanţă a SJUPh , cu transfer către Spitalul Floreasca pentru o intervenţie de absorbţie/scoatere a calculului de pe canalul coledoct.
Doamna doctor Brătulescu, marcată fiind de cele scrise de către mine zilele acestea , a căutat dosarul medical al mamei mele din anul 2009 (cel de la internarea de la UPU Județean PH ).
Cu lacrimi în ochi m-a rugat să aduc aceste lămuriri.
Doamna doctor Brătulescu Mihaela (fostă Vintilă Mihaela) a ținut să precizeze că mama mea a fost tratată de către o altă doamnă doctor pe nume Enescu (în prezent pensionară) .
Când mama mea a ajuns la UPU Județean Ploiești , de gardă pe Secția Interne 1 Județean Ploiești era doamna Brătulescu Mihaela (fostă Vintilă Mihaela) . În acea noapte mama a fost preluată și internată pe secție chiar de către dânsa . Însă dânsa susține că ulterior , ]ncepând cu ziua următoare , mama a fost preluată și tratată de către doamna doctor Enescu .
Mi-a arătat câteva fotografii din dosarul mamei mele unde apar două tipuri de scris de mână (unul al dânsei și unul al doamnei doctor Enescu , conform spuselor dânsei).
Biletul de externare a fost făcut tot de doamna doctor Brătulescu Mihaela (fostă Vintilă Mihaela) dintr-un motiv încă neclar .
Doamna doctor Brătulescu susține (cu lacrimi în ochi) că nu dânsa a pus diagonsticul eronat de ULCER DUODENAL mamei mele , că nu dânsa a tratat-o , că nu dânsa este cea care la acel moment ne recomanda să o ducem la Psihiatrie pentru că se preface . De asemenea a afirmat că va incerca să afle în ce circumstanțe a ajuns să pună parafa și semnătura dânsei pe biletul de externare al mamei mele de moment ce mama a fost tratată de către doamna doctor Enescu .
Sincer să fiu , nici eu nu am memoria fețelor/chipurilor și nu pot să infirm spusele dânsei . Pe atunci principala noastră grijă era mama . Nu prea mă interesau alte detalii . Așa cum și acum , principala mea grijă este tatăl meu .
Nu doresc răul nimănui . Doresc doar sănătatea tatălui meu , verticalitate, corectitudine și tratament uman.
Recunosc că abordarea din această seară și frământările doamnei doctor Brătulescu , m-au pus puțin pe gânduri. Am considerat JUST să aduc această completare.

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: