8 oct. 2010

Societatile cu capital privat strain(capital investit de catre mari companii internationale) nu isi respecta afacerile si isi batjocoresc clientii.


Dupa indelungi insistente pe langa presedinta asociatiei de proprietari a blocului in care locuiesc, s-a mers direct la angajatii punctului termic de care apartine blocul (un fel de mica intelegere). Acestia (dupa vreo 3 zile) , intr-o lene tipic romaneasca, au balmajit o scuza despre cum ar fi umblat cineva la robinetii instalatiei de recirculare atunci cand s-a facut o revizie s.a.m.d (evident, o scuza care sa ii acopere si sa dezincrimineze Dalkia Termo Prahova) . Doua zile... Doar doua zile... Atat a functionat apa calda la un nivel satisfacator, incat sa nu te ia dardaitul sub dus. De atunci, apa ajunge cel mult la nivelul apei incalzita la soare (vara, in curte) . Adica calaie . Asta dupa ce o lasi cel putin 10 minute sa curga continuu.

Daca as fi fost singurul nebun, ar fi putut sustine ca am eu ceva interese ascunse... Insa mai sunt si alti vecini care au aceeasi problema. Ei nu au blog ! Sunt pensionari.

Nu mai sun la Call Center. Le voi face scris ! Imi voi face timp pentru a face intampinari si reclamatii peste tot, folosindu-ma de toate caile legale ce le am la dispozitie.
Cu certitudine, la primavara, voi renunta la serviciile Dalkia Termo Prahova si imi voi instala o centrala de apartament(daca voi mai fi in tara). Chiar daca pretul gazelor naturale va creste, macar stiu ca nu ma voi mai lovi de angajatii cei idioti si retarzi de la Dalkia Termo Prahova.
Stau si ma intreb, oare compania mama stie ce podoabe au prin Romania? Oare aia stiu ca afacerile din Romania, in ritmul acesta si cu o astfel de atitudine perpulist-mosiereasca a angajatilor, vor merge cu pasi repezi catre faliment???
O sa le scriu si alora . Tare sunt curios ce vor avea de spus !!!!!!!!

Pana cand angajatii Dalkia Termo Prahova vor invata sa ii respecte pe cei care le asigura un loc de munca( adica pe noi, clientii cei idioti), le urez din nou :

MULTA MUIEEEEE VOUA SI FAMILIILOR VOASTRE !

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: