17 iun. 2009

Cateva amanunte spinoase despre o mica parte a comunitatii musulmanilor din Romania (partea a 2-a) ~ teaser



Pentru a echilibra balanta articolelor despre Islam si pentru a pastra obiectivitatea abordarii unui subiect atat de delicat... in curand voi face noi dezvaluiri(cu detalii din interior) despre sectele islamice ce si-au intins panzele inveninate asupra tarii noastre. Secte islamice ale caror activitati oculte si dubioase se petrec chiar sub ochii autoritatilor romane , ascunse in spatele paravanului unor fundatii cu scop caritabil.
Acest cancer se intinde incet incet in toata comunitatea de musulmani din Romania . Acest cancer pune Islamul intr-un con de umbra, aruncand o imagine negativa asupra adevaratei credinte Islamice.
Acest cancer trebuie inlaturat!
Cu siguranta viitorul va fi destul de sumbru daca nu se vor lua masuri imediate.
Sunt sigur ca cei interesati se vor autosesiza(conform legii) si vor lua act de cele ce vor fi prezentate in viitorul articol, aplicand masurile ce se impun ...

Pentru a nu se interpreta eronat si pentru a nu da nastere unor neintelegeri prostesti, ma vad nevoit sa repet precizarea pe care am facut-o cu ocazia primului articol publicat pe aceasta tema:

""" (...)cele prezentate de catre mine nu reflecta imaginea Islamului , ci doar caracterul urat al unor oameni ce s-au autointitulat reprezentanti ai Islamului si care incearca sa se substituie autoritatilor islamice legal constituite si recunoscute de catre Statul Roman - Muftiatul Cultului Musulman din Romania. Muftiatul este singura si unica autoritate recunoscuta de catre Statul Roman !!!
Personajele la care se va face referire sunt doar exemple negative ale unor excceptii de la regula , uscaturile din intinsa padure a Islamului, elemente negative din categoria celor din a caror cauza se aplica Islamului etichete precum
teroristi, criminali, fanatici, fundamentalisti, extremisti, radicali, ucigasi cu sange rece ; elemente din al caror comportament iau nastere prejudecatile celorlalti oameni si care umbresc adevaratul chip al Religiei Pacii. (...) """


Asa ca ...

PE CURAND !

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: