23 mar. 2009

Sfidare, aroganta, batjocura, incompetenta, nesimtire ... la ALTEX . - episodul 2

... Unde am ramas ieri?

"""(...)Tipa s-a cam schimbat la fata in acel moment si a chemat directorul de magazin. Acesta pe un glas mieros a spus ca stie despre ce este vorba si ca o roaga sa mai astepte pana luni deoarece trebuie facuta o modificare in acte pentru a-i putea returna exact suma inscrisa pe bonul fiscal ... O modificare in acte?!?! Hummmm. Mama, rabdatoare din fire, a acceptat tacit si a plecat constienta de faptul ca traim in Romania , o tara plina de hoti, sarlatani si imbecili.

Astept cu nerabdare ziua de maine... Este ultima sansa pe care le-o dau , dupa care ma voi implica personal urmand toate caile legale ce imi sunt la indemana si facand uz de toate drepturile pe care inca le mai avem in aceasta tara mizerabila. (...) """


Aici ramasesem.

Buuuunnnn....
Din pacate nici astazi nu m-am putut duce personal cu mama mea (fiind retinut de unele obligatii profesionale), insa am trimis pe altcineva . Eu am tinut legatura telefonic cu dumneaei.
Dupa cum deja ma asteptam , nu s-a solutionat problema blenderului buclucas.
Sa va povestesc...
Chiar daca D.C., directorasul clipicios (clipea des din ochi) de la magazinul ALTEX Ploiesti-Vest, a promis vineri (20.03.2009) ca astazi(23.03.2009) va returna integral contravaloarea produsului electrocasnic, conform sumei inscrise in bonul fiscal ... iar a dat-o pe dupa plop. Cum asa?Pai uite asa...!
Mama s-a prezentat la magazinul Altex Ploiesti-Vest asa cum i se spusese. Acolo mocofanul purtator de ecuson in chiept(ecuson pe care scria director de magazin) a intampinat-o cu o paine si cu o conserva in mana (cum pustiilor se face ca mereu ii gasesc clientii pe astia in exercitiul satisfacerii flamanzeniei stomacale) spunandu-i ca trebuie sa astepte pana primeste el un e-mail de la ALTEX Bucuresti . Dupa vreo 15 minute de asteptare, apare si directorasul mocofan , manjit la gura de zacusca(sau ce pacatelor halise el acolo din conserva aia), spunand ca nu este vina lui dar cei de la Bucuresti i-au spus sa nu returneze nicio contra-valoare ...
Pai bine mai omule, una spui , una scrieti pe hartiutele acelea stampilate (obligandu-va in acest fel) si apoi altceva faceti, batandu-va joc de consumatori? ... Nu este bataie de joc?!?! Pai atunci cum se numeste toata aceasta poveste plina de imbecili si shutzi de buzunare, angajati la ALTEX?
A incercat sa o convinga pe a mea mama sa le lase blenderul acolo pentru service?!? Huh? Pai care service? Cel al cretinilor de la PECEF TEHNICA care deja imi umilisera mama si ii rupsesera procesul verbal in fata?!?
Drept urmare mi-am sfatuit mama sa treaca la urmatoarea etapa legala(cu sprijinul persoanei care o insotea). Asadar, a depus la ALTEX o plangere cu numar de inregistrare si o sesizare catre OPC Ploiesti.
Acum se asteapta raspunsul OPC Ploiesti, dupa care, conform legilor romanesti, daca va fi cazul, vom efectua o expertiza tehnica (din banii proprii) dupa care vom cere daune-interese + plata expertizei efectuate + alte cheltuieli de judecata.
Poate va intrebati de ce atata tevatura pentru un blender? Pai nu blenderul este problema. Problema sunt porcii tupeisti si smenarii cioflingari de la ALTEX si de la PECEF TEHNICA !!!

Asa ca fapt divers, directorasul clipicios purta ecusonul intors invers si a fost nevoie ca mama mea sa ii solicite verbal numele si functia . Moment in care mocofanul(cu care mi-ar face o mare placere sa dau nas in nas pe strada , pur intamplator) s-a dat de gol ca articolul precedent a ajuns la ALTEX Bucuresti si apoi la ei in e-mail... " De ce doamna doriti sa stiti numele meu ? Vreti sa ma puneti pe blog? "
Da mocofanule , te pun pe blog. Imi exercit dreptul la libera-exprimare garantat de catre Constitutia Romaniei si de alte cateva prevederi legale care inca mai supravietuiesc in tara asta mizerabila.
Lumea trebuie sa cunoasca adevarata fata a lantului de magazine ALTEX, pentru ca din ce in ce mai putini consumatori sa cada prada hotiilor si shmenuielilor voastre .
Va simteti deranjat de adevar... domnu' director ? Pai ar trebui sa nu va mai ofuscati atata si mai intai sa puneti mana sa va stergeti de zacusca/sos la gura (macar) atunci cand purtati un dialog cu o doamna( chiar doua).
Sustineti (domnule mocofan clipicios si manjit de zacusca la bot) ca mama nu poate dovedi drumurile si timpul pierdut intre PECEF TEHNICA si ALTEX ? Dupa cum v-a spus si dansa , aflati ca are martori si poate detine chiar unele inregistrari telefonice (a propos de telefonul primit de la reprezentantul ALTEX Ploiesti, in care i se promitea returnarea integrala a sumei platite pe blender , inlocuirea blenderului sau aducerea unei alte piese noi ) . Toate acestea , alaturi de chitanta aceea de mana -cu stampila ALTEX Ploiesti Billa si alaturi de plangerile facute astazi, constituie probe in eventualul proces ce vi se va deschide .

De unde va angajeaza astia ma? Direct din Penitenciar?


P.S. :
Un amic , care a lucrat la ALTEX, imi povestea deunazi cum avea el intelegere/blat cu seful de magazin si ce smenuieli faceau... Cumparau marfa contrafacuta/falsificata (aparatura electro-casnica facuta pe vapor) si o bagau pe raft la vanzare ca fiind oferte speciale, imbrobodindu-i pe clienti ... Si uite asa facea el parte-parte cu seful de magazin.

P.P.S. : Cine doreste preluarea celor doua articole referitoare la hotiile si batjocura la care sunt supusi clientii ALTEX , o poate face liber si gratuit. Cine nu se descurca cu preluarea lor de pe blog, intampinand dificultati, ma poate contacta la adresa de e-mail de la profilul meu si i le voi trimite neconditionat.

11 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Anonim said...

Salutare
Sa va impartasesc si eu experienta neplacuta legata de Altex.
Pe 21 decembrie am cumparat un DVD Player de la Altex-Billa din Ploiesti.Inutil sa va spun ca am asteptat 20 minute pana m-a bagat cineva in seama,un vanzator mi-a spus ca nu are timp de mine ca e ocupat cu cei care cumpara LCD-uri,noi astia cu un amarat de DVD player nu prezentam interes.Mi-au facut proba in graba si am plecat acasa.
Cum cablul dvd-ului nu era compatibil cu tv-ul n-am putut sa folosim aparatul imediat, au ,ai trecut cateva zile pana am achizitionat un cablu.Si atunci, stupoare, aparatul nu mai functiona, de fapt scotea un sunet ca o rasnita.N-am putu sa merg la magazin ca era in ajun de Craciun dar azi m-am prezentat cu el la magazin unde am avut “placerea” sa vb tocmai cu seful de magazin.
Bineinteles ca m-au trimis direct la service,nici macar n-a vrut sa stea la discutie.Mi-a zis ca si daca veneam in aceeasi seara tot nu-mi shimbau ptodusul!Ca nu au proceduri pentru astfel de situatii!
Cata nesimtire!Nu-i vorba de bani, e vorba de felul in care isi trateaza clientii!
Nici ca o sa mai cumpar ceva de la ei!!!
Feriti-va, fratilor!

Brutacu Hector said...

@Anonim,
Probabil este vorba despre acelasi mocofan , sef/director de magazin .
Mergeti la ANPC/ OPC Ploiesti. Cu cat mai multe plangeri, cu atat mai bine !

Anonim said...

bravo domnule,asa da,daca nu luam atitudine nu o sa se schmimbe nimic,pakt ca f.multi stau daor si comenteaza din spatele unui pc,dar cand vine vorba de fapte nu se intampla nimic...bafta multa si sa ne tineti la curent...sa ma semnez k intotdeauna :o femeie sau mai bine zis alice

Anonim said...

Niciodata o garantie nu va acoperi un defect de ordin mecanic(chestii sparte, etc). Nicaieri in lume. Tu cand il cumperi semnezi ca produsul e in stare ok. Altex-ul trebuie sa te creada pe cuvant ca nu l-ai izbit? Bule de aer...come on... :-|

Brutacu Hector said...

@Curajosule ANONIM(15:36),
ia spune mataluta unde lucrezi? La PECEF sau la ALTEX? Te pomenesti ca oi fi chiar directorasul mocofan !?

De ce faci pe prostul? Ia pune matale manuta si reciteste ambele articole ! Apoooiiii... fa o pauza si citeste-le iar. Asta daca nu esti unul dintre onanistii jegosi care lucreaza la ALTEX sau la PECEF .
Daca lucrezi la ALTEX sau la PECEF si nutresti o dorinta arzatoare sa imi ceri socoteala pentru spusele mele ma poti contacta oricand doresc muschiuletii tai !!!

Oare de ce a fost nevoie de atatea plimbari si atatea minciuni? Oare de ce atata "Stiti, veniti luni... Veniti maine..."?!?!
Oare acel bon de mana, pe care se regaseste stampila magazinului ALTEX si in care se precizeaza ca in termen de 7 zile produsul va fi inlocuit sau se vor restitui banii l-am fabricat eu?!?!
Oare cele 2 inregistrari telefonice in care reprezentantul ALTEX facea aceleasi promisiuni sunt false? Cine stie poate si numarul de pe care s-a sunat este fals?!?!
Promisiunile legate de inlocuire si asigurarile de restituire a contravalorii produsului nu le-am facut eu ci chiar imbecilii de la PECEF si de la ALTEX . Imbecili care acum nu au curajul sa isi decline identitatea si isi incordeaza muschii din spatele tastaturii.

Oare cati dintre voi ati fi stat cu mainile in san daca parintii vostri ar fi fost batjocoriti in asemenea hal?

VA ASIGUR EU CA LUCRURILE ABIA AU INCEPUT ! ;)

Brutacu Hector said...

A propos , aici pe blog doar eu am dreptul sa injur si sa fiu frustrat(vezi ce scrie la descriere).
Asa ca imediat cum voi observa chiar si o tentativa de injuratura voi publica pe blog, fara drept la replica, IP-ul imbecilului!

P.S. : Anonimule tolomac, vezi ca trakerul de blog imi indica foarte clar de unde ai accesat blogul meu (ALTEX Ploiesti) :))) . Foloseste si tu un proxy, atunci cand vrei sa faci pe desteptul si nu ai curaj sa iti declini identitatea.

Anonim said...

Felicitari domnule Brutacu!
Au inceput deja sa se agite si se vede clar ca se simt cu musca pe caciula.
Era si timpul ca cineva sa puna punctul pe i in ceea ce priveste nesimtirea si hotiile celor de la altex.

Anonim said...

hectore,se vede treaba k esti un frustrat,un neadaptat ,un neinteles

Brutacu Hector said...

@Anonimule las (19:30),

Sunt exact asa cum ai spus si recunosc asta, mocofanule fricos.

Sunt frustrat, pentru ca sunt obligat sa imi fac cumparaturile in magazine care sunt conduse de specimene cu un retard patologic precum cei ca tine (si dupa ce ca sunteti idioti va mai credeti si mari shmenari) .

Sunt neadaptat, pentru ca refuz sa ma integrez intr-o societate dominata de sobolani jegosi, melteni cu studii la FR si directorasi incompetenti - murdari de zacusca la bot.

Sunt neinteles, pentru ca limitele capacitatilor tale intelectuale(si ale celor ca tine) nu vor reusi niciodata sa perceapa ce este acela RESPECT, BUN-SIMT, CINSTE, BUNE-PRACTICI, ONOARE, samd .

Curajosule ANONIM! Oare de ce nu ai curajul sa iti declini identitatea ? Morcovelul este intrat chiar atat de adanc?!? Te gadila cumva urechile iepurelui , sau pana de la palaria vanatorului?

Nu-i nimic . Eu ma voi tine de promisiunea facuta ieri la acest articol ...

Iti multumesc ca imi citesti blogul! (poate te mai destupi si tu la minte)
Oftica ce te macina nu poate decat sa ma bucure si sa ma satisfaca. Kinky nu?
Vad ca ai devenit obsedat de blogul meu :D :)))) (si tu si alti colegi ai tai).
Pentru inceput ma ocup doar de tine:

93.122.133.67 (Orange Romania) [Label IP Address]

Romania, 0 returning visit

Date Time WebPage
23rd March 2009 01:01:18 PM No referring link
patriahotilor.blogspot.com/2009/03/sfidare-aroganta-batjocura-incompetenta.html
23rd March 2009 01:24:17 PM No referring link
patriahotilor.blogspot.com/2009/03/sfidare-aroganta-batjocura-incompetenta.html
23rd March 2009 01:28:16 PM No referring link
patriahotilor.blogspot.com/2009/03/sfidare-aroganta-batjocura-incompetenta.html
23rd March 2009 02:17:31 PM No referring link
patriahotilor.blogspot.com/2009/03/sfidare-aroganta-batjocura-incompetenta.html
23rd March 2009 02:27:56 PM No referring link
patriahotilor.blogspot.com/2009/03/sfidare-aroganta-batjocura-incompetenta.html
23rd March 2009 04:22:15 PM patriahotilor.blogspot.com/2009/03/sfidare-aroganta-
patriahotilor.blogspot.com/
24th March 2009 09:16:30 AM No referring link
patriahotilor.blogspot.com/2009/03/sfidare-aroganta-batjocura-incompetenta.html
24th March 2009 10:07:53 AM No referring link
www.patriahotilor.blogspot.com/
24th March 2009 10:08:43 AM www.patriahotilor.blogspot.com/
patriahotilor.blogspot.com/2009/03/sfidare-aroganta-batjocura-incompetenta.html
24th March 2009 10:09:31 AM No referring link
www.patriahotilor.blogspot.com/
24th March 2009 10:13:07 AM No referring link
www.patriahotilor.blogspot.com/
24th March 2009 10:21:05 AM 209.85.229.132/search?q=cache:C6n4yznb4xsJ:www.superficiala.com/%3Fp%3D483 Hector Brutacu&cd=10&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-a
www.patriahotilor.blogspot.com/
24th March 2009 10:23:42 AM 209.85.229.132/search?q=cache:1s_BFsxYFg0J:www.cabral.ro/din-viata/1601/de-angajare Hector Brutacu ploiesti&cd=5&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-a
www.patriahotilor.blogspot.com/
24th March 2009 10:25:31 AM www.google.ro/search?hl=ro&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&q=Hector Brutacu ploiesti&start=10&sa=N
patriahotilor.blogspot.com/2007/12/kitsch-prahovean-ca-dealtfel-in-aproape.html
24th March 2009 10:56:16 AM 209.85.229.132/search?q=cache:i23MsVUhrjwJ:www.serbanhuidu.ro/2008/10/mergeti-la-vot/%3Fcp%3Dall doctor inginer brutacu&cd=9&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-a
www.patriahotilor.blogspot.com/
24th March 2009 03:39:17 PM No referring link
25th March 2009 07:29:10 PM www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=2027924063771217180&blogName=ORB IN LUMEA SURZILOR&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=LAYOUTS&homepageUrl=http%3A%2F%2Fpatriahotilor.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Fpatriahoti
patriahotilor.blogspot.com/search?q=altex
25th March 2009 08:03:21 PM www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=2027924063771217180&blogName=ORB IN LUMEA SURZILOR&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=LAYOUTS&homepageUrl=http%3A%2F%2Fpatriahotilor.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Fpatriahoti
patriahotilor.blogspot.com/search?q=altex
25th March 2009 08:21:23 PM No referring link
patriahotilor.blogspot.com/2009/03/sfidare-aroganta-batjocura-incompetenta_23.html

Anonim said...

Le este frica .
Oare talibanul care comenteaza ca anonim chiar nu are simtul ridicolului? Mie,daca as fi in locul lui, mi-ar fi rusine sa mai comentez.
De obicei cel frustrat este cel care trezindu-se fara argumente incepe sa devieze de la subiect. De ce nu ai raspuns anonimule la intrebarile domnului Brutacu? De ce nu ai contrazis dovezile aduse de dansul? Pentru ca sti prea bine care este adevarul si ca are dreptate?
O sa ma duc astazi pe la Altex Ploiesti sa ma amuz.
Oare ce o avea astazi in meniu ?

Bravo dv domnule Brutacu! I-ati dat o lectie magistrala nesimtitului.

Brutacu Hector said...

@ Mihai,
Ai grija ca ne cam confunda lumea. :))))))))))))))))
Deh, asa e cu astia care au IQ-ul subunitar... si un PC (at home) la care inca mai folosesc IE 7 si monitor de 17 , internet de la UPC (abonament pentru saraci) , iar porno-frigiderul plin cu zacusca la conserva....