10 iun. 2024

Inca una cu PSD - love - PNL .


PSDlovePNL au făcut combinatie cu Mucușor Dan pă persoană fizică (Mucusor, "INDEPENDENTUL" usr-ist de la structuri) si i-au cedat scaunul de primar. Că doar nu credeați că isi pune pe bune vreunul de la partid speranta in Găbița Firfirea (dupa toate scandalurile in care au implicat-o atunci cand s-a infoiat prea mult la sefii ei)?!?!

   Precum declara si cârnatul de Ciolacu (nenea ala de la structurili cu ochi albastri , care a luat PSD-ul in administrare de cand Dragnea a dat cu insubordonarea) , imparteala a fost echitabilă si EI (care ei) sunt multumiti. Asa declara aseara catre Ciutacu de la Romania TV.

      Asa cum am zis deja de multă vreme: votul tau NU MAI CONTEAZA, romane . Iese cine trebuie si cine este dictat de catre administratorii din afara ai COLONIEI ROMANIA. Sau credeti ca aia lasa asaaaa... totul ... la voia intamplarii?!

Inclusiv Piedone s-a vândut si si-a vândut electoratul. I-au dat probabil de ales ... Asa ca a preferat sa accepte si sa ii asigure fotoliul de primar de sector lui fiu-sau.
IN ROMANIA, IN PREZENT, TOTUL ESTE DICTAT DIN AFARA. TOTUL!

In mare parte, oamenii din serviciile si structurile romanesti au fost de multa vreme "convertiti" si transformati in subordonati ai celor care ne-au colonizat.


P.S.:
Singurii pe care ii cred ca s-au dus si au votat sincer cu PSD, sunt o mare parte dintre pensionari. De ce? Pentru ca Ciolacu a aplicat manevra cu marirea pensiilor inainte de alegeri. In ultimele luni a marit pensiile de doua ori. Ma rog... a doua marire abia acum vine.
Din ce bani? O sa afle copiii si nepotii vostri DIN CE BANI. Pentru ca ei vor ramane sa fie robii datoriilor facute de catre aceste guvernari.

...

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: