20 apr. 2022

Rătăciții mesianici (fara o chifla in stomac), Șoșoacă, Simion, Rusia si Ucraina .



Articol dedicat lui Vlăduț, cel care locuiește cu mămica (la cei peste 30 anisori ai lui).





  Deci să inteleg că am in preajmă mocofani care sustin că, dacă nu esti PRO UCRAINEAN si NU PUI BOTUL LA TOT CEEA CE TI SE SERVESTE , clar esti cu vrăjmașul si esti impotriva lui Hristos.... ?
Mocofani cu vieti triste ... care te eticheteaza drept un putinist, un sosocist, un aurist , un satanist (dacă nu iti smulgi părul din cur de mila ucrainenilor), conform unor teorii de un infantilism mediocru care le macina creierasii .
Mwahahahahahaha!
Oare pe cine scarmănă vrăjmașul acum in suflet , pentru a emite astfel de judecăti? Pe cine ridică in picioare acum, in Săptămâna Patimilor, in HOLUL BISERICII, spre a face (cu GALAGIE SI CU TULBURARE) apologia unor vărsări de sânge (indiferent de tabăra care il varsă)? Politologi geostrategi de carton, fără o chiflă in stomac! Repetenti ai vietii reale.
Și te mai intrebi, mă, de ce incă locuiesti cu mămica, in chirie ? Să nu mai pomenesc despre dosarele penale in care ai fost implicat alături de alte rude....
Așa cinste si corectitudine ... mai rar!
Nu, prietene! Nu esti cu Hristos atunci când tii partea unor participanti la vărsarea de sânge, indiferent in care tabără se află acestia.
Nu esti cu HRISTOS atunci CÂND FACI POLITICĂ IN BISERICĂ!!!
Măcar eu imi asum si sustin tare că sunt UNUL DINTRE CEI MAI MARI PĂCĂTOSI IN VIAȚĂ. Dar nu incerc un ȘANTAJ SENTIMENTAL COMUNISTOIDO-FASCIST , asupra celor care nu imi impartasesc ideile, folosindu-ma de slăbiciunile confesionale ale unor oameni...

Slava UE! Slava sclavetii UE!
Heil Ucraina! Heil Azov!

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: