11 nov. 2020

AMENZILE PENTRU NEPURTAREA MASTII SUNT ILEGALE SI ABUZIVE.

Atunci cand sunteti amendati pentru cele de mai jos, cereti sa se scrie asta la MENTIUNI. Apoi contestati amenda si depuneti plangere impotriva celui care v-a amendat.

[un text preluat de la avocat Dan MV Chitic]


Dragi “oameni ai legii”,
Vă informez pe aceasta cale ca restrângerea drepturilor fundamentale ale unei persoane in lipsa unei legi organice care să o dispună in mod expres și extraordinar constituie ABUZ IN SERVICIU!

HG 935/2020, dispoziția infralegală prin care a fost limitată in mod abuziv libertatea de deplasare a cetățeanului, este un act administrativ cu caracter normativ in temeiul căruia NU pot fi restrânse drepturile cetățenilor, consecința imediata fiind aceea ca ORICE SANCȚIUNE NELEGALA PE CARE O VEȚI APLICA VA PUTEA ÎNTRUNI ELEMENTELE CONSTITUTIVE ALE INFRACȚIUNII DE ABUZ IN SERVICIU!

Va rugam sa respectați uniforma pe care o purtați precum și legea in temeiul căreia va desfășurați activitatea: “Activitatea Poliției Române constituie serviciu public specializat și se realizează ÎN INTERESUL PERSOANEI, AL COMUNITĂȚII, precum și în sprijinul instituțiilor statului, EXCLUSIV PE BAZA ȘI IN EXECUTAREA LEGII.” (Art 2 din Legea 218/2002)!

Respectați legea, nu dispoziții infralegale!



0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: