10 oct. 2019

ROMANIA - O CAUZĂ PIERDUTĂ . Pe urmele hotilor de lemne .



  Credeați că , după atata valvă in presă ... promisiuni politice ... ani de zile de investigații ... se va schimba ceva ?
Ahahahahahahhahahahahahahahhahahaha .
Iaca , au trecut atatia ani si astia fură in continuare pădurile acestei țărișoare .

In Romania nimic nu se va mai schimba vreodată in bine. Totul merge din rău in mai rău . Sistemul este putred si ireversibil . Romania a murit de mult .
Trăim intr-un amalgam de putregaiuri  , mizerii , sistem juridic bolnav si corupt, sistem politic canceros , intr-o țară care nu ne mai aparține .

Se vor mai face zeci de reportaje despre cum si ce se mai fură , despre politicieni corupti , despre mafie , despre trafic de influenta, despre grupuri si grupari infractionale ... SI NIMENI NU VA LUA VREO MĂSURĂ IN FAPT .  Toti se prefac că le pasă , că iau atitudine , insă nimeni nu va face vreodată ceva . După ce focul de paie se stinge, de fiecare dată , se mușamalizează și dispare tot .


~~~~~

  • Abia aștept să mă car din rahatul ăsta de țară  .

Plecați , oameni buni ! Plecați degrabă toți cei care incă mai puteți face asta !
Plecați cu toții și să rămână doar ei . Este singura soluție "pașnică".


     Alternativa ar fi cea pe care am mai spus-o ... Gabjiti toți cei care au trecut pe la putere din 1989 până astăzi (ei și ai lor) , scoși în piața publică și jupuiți de vii , uciși incet și in chinuri . Apoi reformat totul de la zero , prin munca asiduă si prin oameni cu adevărat competenți .
Ceea ce nu cred că se va întâmpla vreodată .
       Pentru halul in care am ajuns ca țară și ca nație , sunt vinovati toti cei care s-au plimbat pe la putere sau prin opozitie , din 1989 pana astăzi . In România , nu avem partide si culori politice. Toti au aceeasi culoare și aceeași doctrina (culoarea maro si doctrina propriilor cururi) . TOTI SUNT MANJIȚI .

~~~~~



""" (...) Recorder a mers în inima Bucovinei, pe urmele hoților de lemn, pentru a vă arăta cum funcționează mafia care ne decimează pădurile. Am descoperit un sistem de complicități și interese în care e implicată toată lumea: silvicultori ai statului care pun umărul la prăduirea pădurii pe care ar trebui să o păzească, politicieni locali care fac afaceri cu lemn tăiat ilegal și se bucură de protecție de la centru, șefi de ocoale conectați politic. (...) """ [ sursa - RECORDER ]





0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: