10 oct. 2019

ProdLacta Brasov si nesimtirea soferilor lor . BV 71 FPL .


      ProdLacta Brasov , după ce că au cele mai proaste si dubioase produse de pe piața de profil (nu o spun doar eu / vezi review-urile din paginile site-urilor de socializare si de pe Google Maps) , au si cei mai nesimtiti soferi din regiune .

       De vreo câteva luni , unul dintre iubiții mei vecini (din Ploiesti) și-a schimbat locul de muncă și s-a angajat șofer la Prod Lacta Brasov . Acum vine cu "micuța" lui mașina de serviciu la domiciliu. În fiecare seară , de Luni până Duminică .
Bașca faptul că, vreo câteva seri la rând, când am ajuns eu acasă , erau două astfel de autoutilitare (el și niște colegi) parcate la trotuar , la scara de bloc, ocupând patru locuri de autoturism normal .
Nu de puține ori , venind acasă rupt de oboseală de la lucru , nu am găsit un loc de parcare la domiciliu , iar nesimtitul de la PRODLACTA era parcat cu CAMIONUL pe cel putin două locuri de autoturism normal .

      Șoferul acestei camionete ( BV71FPL ) , aflată in proprietatea PROD LACTA BRASOV , insistă să demonstreze că este doar un nesimtit de cea mai joasă speță .
Mocofanul insistă să dovedească că își merită eticheta de "român majoritar ,manelist , ronțăitor de sămânță" ...
Nu este îndeajuns că își parchează la domiciliu camioneta de la scarbiciul lui de "sclav pe plantație " , ci o parchează în așa fel încât să blocheze incă un loc de parcare (trei în total) ... Astfel încât , atunci când este plecat cu autoturismul de familie și revine la domiciliu, să mute camioneta puțin mai în față și să aibă loc de parcare asigurat .

       Nu , nu este normal sa tii o astfel de mașină la domiciliu .
Firma pentru care lucrezi (in speța cei de la PROD LACTA BRASOV)  este obligată să aibă curte/parcare/garaj . Iar dacă vii totuși cu ea la domiciliu , nu o parca precum un târtan nesimțit la scara blocului , ocupând doua - trei locuri de parcare !!!! Mai ales că ai deja alte două autoturisme (a ta și a babacului tău) la trotuar.
Nu te dor picioarele sa o parchezi 200 m mai încolo , la piata agroalimentară din apropiere (Piata Aurora Ploiesti Vest) , in parcarea  zonei comerciale a cartierului.
După ce că este o lipsă acută de locuri de parcare la domiciliu și că sunt destui nesimțiți care țin la bloc 2-3-4 autoturisme (la un singur permis auto in familie) , incepem sa aducem la domiciliu și autoutilitarele / camionetele ???? WTF !?

De aceea mi s-a scârbit maxim de români și Rromania .
Ne merităm soarta .
Suntem prea proști și prea nesimțiți că sa evoluam și să ne mai civilizăm vreodată.

Vă meritați țară , bre ! Vă meritați țara , soarta , politicienii, polițiștii , poluarea , salariile de mizerie , slapii din spumă , mâncarea de lumea a 3-a și bătaia de joc pe care o traiti cu toții zi de zi .
Primiți ceea ce oferiți .


¬¬¬

BV 71 FPL
BV71FPL
BV19FPL
BV 19 FPL



ProdLacta Ploiesti

Ploiesti

Prod Lacta Brasov


Post Scriptum:

Mă aștept ca, în curând, vatmanii de tramvaie sa vină acasă și să își parcheze tramvaiele la scara blocului.
Autobuze și autocare deja am văzut ....

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: