Se scoate de la lada frigo una bucata pungă al cărei conținut este alcătuit din pastramă de oaie de la stână , preparată și marinată după o rețetă proprie .
Se tranșează bucățele mai mici .
Se incinge niscaiva untdelemn în foarte vechea cratiță șigănească și apoi se aruncă în ea bucățile de pastramă . Claie peste grămadă.
Până-i gata , ii traji un frecuș la căpățână până-ți iese un mujdei de ai .
Poți să traji și o pălincă ... Că n-o fi mare bai .
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjcOEQWM3gmb9nU0tWpWPRGLUnMZsdF_ZPmt0WqGBFMQqmn2DHEm3Rz-bfkIJ1RHFoF6f0Qs4dMmH5_pRQuch88pUURA8GUTVxYpxAPcjvNwJyHFTLsW7mlZXdPx0vk49AgjOjZpbdpz0o/s200/pastrama+2.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhs1vOhOzQtPWy_nLb0njrWYtSTP4QGrBaUX5c5Jc58OlsQWiimRbSIZYXcnojW2t2Vg7484O0-wX1GkIUgkVN_ufn6mv_GN41_JeGukYSgAFvGrlf2svXjoZjua0eI9dp2uRUGjRC2m_Y/s200/pastrama+4.jpg)
0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:
Trimiteți un comentariu