2 aug. 2018

BARBAT INJUNGHIAT IN INIMA . PIATA AURORA PLOIESTI VEST. Opinii personale.



        Ieri , in Ploiești, in zona Piața Aurora Vest, a avut loc un conflict intre doi comercianti (neautorizati) ocazionali de lactate . Unul dintre ei a fost injunghiat in zona inimii .
Toată lumea a văzut ieri știrea cu tentativa de omor / înjunghierea din Piata Aurora Ploiesti Vest .
Toata presa centrala a prezentat cazul si diverse variante ale intamplarii .
Niciuna din variante nu prezinta intreg adevarul .
Mai jos voi imparti totul in doua episoade . Totul din discutiile cu unul dintre martorii oculari credibili (nu boschetarii care au aparut pe la TV) .




A.

Este plina Romania de "barbati adevarati" ...
Toti se strang gura casca in jurul scenei unui omor.
Nimeni nu se da in laturi pentru a permite politistilor si celor de pe ambulanta sa intervina la fata locului .
Iar cand cer cei de la ambulanta ajutorul (a macar 4 barbati puternici) pentru a ajuta la ridicarea pe targa a victimei , toti fac un pas inapoi (si erau de fata cel putin 40 de barbati gura casca) .
Mda !
Tara in care militienii o ard (in timpul programului) pe la cafele si spagute , atarnand la o sticla de vin sau la un kg de cartofi ...
Tara in care infractorii te omoara pe strada si nimeni nu intervine ...
Tara in care, dupa ce esti omorat , nimeni nu a vazut si nu a auzit nimic ...
Tara in care aceiasi militieni de mai sus amendeaza babele si mosii pentru ca si-au aprins o tigara intr-o piata agroalimentara sau amendeaza persoanele cu dizabilitati care vand linguri din lemn (pentru ca nu au ecuson prins la vedere)... DAR NU VAD DROGATII SI DROGURILE CARE SE VAND ZIUA IN AMIAZA MARE PE LA FIECARE COLT DE STRADA (sau poate chiar ii protejeaza pe traficanti si proxeneti) .

ROMANIA ... Poti sa tragi apa in urma acestei tari si sa pleci la celalalt capat de lume .

~~~~~~~~~~~~~~~~~


B. [ intamplarea asa cum a fost cu adevarat / sursa: martor ocular real si foarte credibil ]

  Victima și cu o femeie l-au tot bătut pe agresor încă de pe la ora 9:00 AM (sticle in cap, pumni si picioare în gură), in vreo două reprize .
Abia după aceea (spun martori credibili și serioși) respectivul s-ar fi dus să isi procure o armă albă și să comită acea fapta îngrozitoare.
Nu , nici cel cu cuțitul nu era un cetățean exemplar (fiind recidivist, drojdier și scandalagiu la rândul lui), dar nu despre asta este vorba aici.

1. - nimeni nu a intervenit și nu a anunțat la 112 că respectivii provoacă scandal într-o zonă comercială la o oră aglomerata.
2. - nimeni nu a intervenit să îi despartă pe scandalagii .
3. - Politia trecuse pe langa ei (prin spatele respectivelor chioșcuri) chiar încă de la prima repriză de scandal (la 9:00 dimineața ) și i-a văzut că au ceva de împărțit .... Nu au intervenit. Evident, nu vor recunoaște în veci că au observat scandalul in forma lui incipienta .
Păcat că cei care i-au văzut pe politistii respectivi se tem și nu vor să facă totul public .
4. - Sunt multe lucruri care nu ar trebui sa existe sau sa se întâmple dar care se întâmplă chiar cu cunostinta celor care ar trebui sa le prevină , aceștia închizând ochii sau chiar protejând anumite situații / chestiuni / probleme (că sa nu zic fapte de natura infracțională ) .

Trăim în tara nimănui , in tara in care anormalul a devenit regula de normalitate . Iar oricine îndrăznește să nu se supună sistemului corupt și murdar este amenințat, redus la tăcere, santajat, anihilat sau eliminat.

Știu , sunt mult prea mic pentru o mizerie atât de mare , dar nu o sa tac și nu voi accepta astfel de tumori canceroase atâta vreme cât voi trăi .
Vrem schimbare, dar ne este frica sa o facem , ne este teama sa fim corecți și cinstiți, ne uitam cu frica in jur ...vedem ... dar ne ascundem cu capul in nisip.





0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: