7 iul. 2016

TIGANII SI COCALARII CU PITT si AMSTAFF .




"" (...) Sunt însă și inconștienți care, depășiți de situație, abandonează pe domeniul public astfel de câini. Așa se face că în adăpostul de câini de la Bucov sunt acum cel puțin 10 câini din rase considerate agresive.(...) """ [ Câini din rase agresive, abandonați pe străzile din Ploiești - Observatorul PH ]



     REVENIM LA CEEA CE SPUNEAM CANDVA ... LEGEA TREBUIE SCHIMBATA SI INASPRITA . TOTI GOLANII , TOATE CIORILE , TOTI INFRACTORII ISI IAU CAINI "DE LUPTA" . 

1.Politia ar trebui sa isi faca datoria si sa aplice macar legislatia aflata in vigoare. 

2. Crearea unui nou cadru legal in ceea ce priveste rasele cu potential de agresivitate deosebit si implementarea unui sistem legislativ precum cel regasit in situatia obtinerii unui permis de port arma.

____________

Ce pretentii sa ai de la autoritati sa gestioneze si sa aplice sanctiuni in cazul proprietarilor de caini ce apartin raselor considerate agresive , cand ei nu sunt in stare sa faca functionale noile reglementari legislative in ceea ce priveste cainii cu stapan in general...

Cui i-a folosit obligativitatea microciparii si inscrierii cainilor cu stapan in RECS ?
De ce s-a facut atata valva ?
CUI BONO ?
Cine a profitat de pe urma costurilor noilor reglementari (microcipuri, carnetele de sanatate cu serie unica , inscrierile in RECS) ?
AM RAMAS CU IMPRESIA CA ORICUM ACESTE REGLEMENTARI SUNT INUTILE SI FARA SENS . Profita de pe urma lor doar "baietii destepti" si cabinetele veterinare care pun adaosuri exorbitante produselor "obligatorii" .
Oricum nu verifica nimeni daca ai sau nu pekiromul inscris in RECS sau daca maidanezul de pe strada are microcip si un "fost" stapan...

P.S.:
Da . Am 3 caini si 3 pisici pe numele meu. Doi caini sunt maidanezi luati din strada (si care acum traiesc boiereste) + un caine "periculos" . Toti cei trei caini sunt microcipati si inscrisi in RECS, iar cel "periculos" este inscris atat la ACHR cat si la Politie.

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: