27 iun. 2016

Spitalul Boldescu Ploiesti - cuib de talhari si virusi mortali .



    In spitalul Boldescu - Ploiesti asistentele fura pampersii bolnavilor de cancer la prostata (proaspat operati), profitand ca acestia nu se pot misca... si apoi le revand acestora aceeasi pampersi cu pretul de 10 lei/bucata .

In spitalul Boldescu - Ploiesti , nu exista medicamente. Ai cotizat degeaba o viata intreaga la sistemul de sanatate . Esti trimis sa iti cumperi medicamentele si toate cele necesare pre si post operator . Daca nu ai rude care sa te viziteze si bani de indesat in buzunarele personalului medical , ESTI CA SI MORT .


Dragi asistente-hoate , fie ca si copiii vostri ( sau ce aveti voi mai drag acasa ) sa ajunga cat mai curand in situatia batranului pe care l-ati talharit atata vreme cat a stat la terapie intensiva . Zdrentelor !

~~~~
Urmeaza sa ma ocup mai indeaproape de imbecilii din spitalul Boldescu . Evident : inregistrari audio-video si sesizare la Ministerul Sanatatii . Se pare ca la Boldescu-Ploiesti este stat in stat. Nu-i indeajuns ca este unul dintre cele mai mizerabile spitale din Ploiesti....

~~~~

Am mai scris despre spitalul Boldescu  AICI (link)  si  AICI (link) .

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: