12 apr. 2016

LOL JIDANESC CU SPIONI SI MOSSAD .



              Daca nu a functionat prima scuza , acum si-au adus "mamele" lacrimogene la tribunal pentru a impresiona , jucand un nou act pe scena prostimii ...
Sa mai zica careva ca chestia cu goyimii inferiori si subumani nu e pe bune !!!  Astia ne subestimeaza pe toti .  Se pisa pe noi , sfidandu-ne inteligenta . 
Pe vremea lui Ceausescu , nu ar fi stat nimeni la atatea discutii cu ei . Un glont in cap si "Shalom Alaikom ! "  :)

Desigur , in curand informatiile se vor suci precum stirile de la Radio Erevan si brusc , asaaa intr-o clipa , serviciile israeliene se vor evapora din aceasta poveste.
Facem pariu ?

"""[...] În sala de judecată au fost prezente şi mamele celor doi acuzaţi. Acestea le-au luat apărarea susţinând că sunt tineri, nevinovaţi şi că nu-şi doresc decât să revină în sânul familiei. [...] Anchetatorii susţin că Ron Weiner este cel care răspundea efectiv de partea informatică a operațiunii, în timp ce David Geclowicz contacta persoane din anturajul și familia Laurei Codruţa Kovesi. Aceasta ar fi fost monitorizată pe parcursul lunii martie, timp în care au spart trei dintre conturile de email ale apropiaților şefei DNA. [...] """ ( sursa - Digi 24 News )




0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: