28 mar. 2016

[ 28 martie 2016 ] MELEŢIAN PE INTERZIS .



Strada Vasile Lupu, Ploiesti, Romania (langa sediul IJPPH).

Un autoturism condus de catre un politist circula fara greturi pe interzis.
Cand a vazut ca intram pe strada, a tras dreapta ... Dupa ce am trecut de el , si-a continuat nestingherit drumul , sfidand indicatoarele rutiere, legislatia si bunul simt .
De unde stiu ca e militian ? Era imbracat in uniforma (fara caşcheta) si banuiesc ca tocmai ce iesea din tura (era in jur de ora 7:00 AM)
Pai daca ei nu respecta indicatoarele si legislatia , ce pretentii mai poti avea la muritorii de rand ?



MELEŢIAN PE INTERZIS .
Strada Vasile Lupu, Ploiesti, Romania (langa sediul IJPPH).Un autoturism condus de catre un politist circula fara greturi pe interzis. Cand a vazut ca intram pe strada, a tras dreapta ... Dupa ce am trecut de el , si-a continuat nestingherit drumul , sfidand indicatoarele rutiere, legislatia si bunul simt .De unde stiu ca e militian ? Era imbracat in uniforma (fara caşcheta) si banuiesc ca tocmai ce iesea din tura (era in jur de ora 7:00 AM)Pai daca ei nu respecta indicatoarele si legislatia , ce pretentii mai poti avea la muritorii de rand ?#Politia#PolitiaRutiera#IJPPH#PolitiaPH#PolitiaRomana#Ploiesti#PEINTERZIS#traficPloiesti#traficPH#PloiestiTrafic#stiriPloiesti#trafictube#trafictubePloiesti#failtrafic
Posted by Ploiesti Trafic on Monday, March 28, 2016

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: