24 feb. 2016

GUNOIERI PE ROSU si MOCOFANI PE INTERZIS (unul este de la RCS-RDS / DIGI ) .




DE CE MOR OAMENI NEVINOVATI PE SOSELE ?
Din cauza unora precum acest sofer de la #ROSAL #Ploiesti.
Soferul inconstient se pare ca era "grabit" sa ridice gunoiul ... Drept urmare , la semafor, a trecut PE ROSU .
Bonus , la inceput , am suprins un autoturism care se credea pieton si incerca sa intre pe trotuar , folosind trecerea pentru pietoni.
Imaginile video sunt doar partial editate si vor face parte din compilatia ce o voi publica la sfarsitul acestei saptamani .


MOCOFANI PE INTERZIS .
Strada General Eremia Grigorescu din #Ploiesti este o strada cu SENS UNIC si cu limita de viteza la 30 km/h .Zi de zi , zeci de mocofani / milogi / fomisti / cocalari / nesimtiti circula PE #INTERZIS (de la un capat la altul) fara nicio jena . Astazi , abia ajuns in zona , am surprins doi astfel de mocofani . Unul dintre autoturisme era al celor de la #RCS-#RDS (#DIGI) . Nu i-am zis nimic flacaului de la volan , insa o sa am grija ca aceste imagini sa ajunga la centru , la #Bucuresti . Imaginile video sunt doar partial editate si vor face parte din compilatia ce o voi publica la sfarsitul acestei saptamani .www.patriahotilor.blogspot.com
Posted by Ploiesti Trafic on Wednesday, February 24, 2016


~~~
~~~



Strada General Eremia Grigorescu din #Ploiesti este o strada cu SENS UNIC si cu limita de viteza la 30 km/h .
Zi de zi , zeci de mocofani / milogi / fomisti / cocalari / nesimtiti circula PE #INTERZIS (de la un capat la altul) fara nicio jena .
Astazi , abia ajuns in zona , am surprins doi astfel de mocofani .
Unul dintre autoturisme era al celor de la #RCS-#RDS (#DIGI) . Nu i-am zis nimic flacaului de la volan , insa o sa am grija ca aceste imagini sa ajunga la centru , la#Bucuresti .
Imaginile video sunt doar partial editate si vor face parte din compilatia ce o voi publica la sfarsitul acestei saptamani .

MASINA ROSAL TRECE PE ROSU .
DE CE MOR OAMENI NEVINOVATI PE SOSELE ?Din cauza unora precum acest sofer de la #ROSAL #Ploiesti. Soferul inconstient se pare ca era "grabit" sa ridice gunoiul ... Drept urmare , la semafor, a trecut PE ROSU .Bonus , la inceput , am suprins un autoturism care se credea pieton si incerca sa intre pe trotuar , folosind trecerea pentru pietoni.Imaginile video sunt doar partial editate si vor face parte din compilatia ce o voi publica la sfarsitul acestei saptamani .www.patriahotilor.blogspot.com
Posted by Ploiesti Trafic on Wednesday, February 24, 2016

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: