20 feb. 2016

DESPRE INDIVIZI SINISTRI SI HIDOSI .


      Cand esti dependent de droguri (cocaina , cannabis , etnobotanice) si de cazino (unde joci toti banii din infractiuni) , furand , inseland , facand proxenetism prin tara si pe afara , umbland in cardasie cu spargatori de carduri sau infractori cautati de ‪‎INTERPOL‬ si ocupandu-te de talharii/carausie/trafic de droguri (cu grupari afiliate la crima organizata) , este cam naspa sa te dai ceea ce nu esti, incercand sa salvezi aparentele ....
S-ar putea ca activitatile si legaturile tale sa ajunga sa se "viralizeze" pe la‪ ‎BCCO‬ , in loc de feisbuci si de mediul online .

Da , fraiere, esti un adevarat "profesionist" . Dar nu in ceea ce susti tu , mintindu-i pe cei din jur, incercand sa prostesti / inseli naivi si nepriceputi , folosindu-te de altii si mai fraieri . Ai fost , esti si vei ramane un "profesionist" infractor .
De ce ? Pentru ca pana si in domeniul in care incerci sa te dai cunoscator (dar esti doar un fraier coclit) , o arzi cu minciuni, infractiuni informatice , ilegalitati si magarii (app de datele cardurilor si conturile furate de la anumiti "clienti" si de site-urile sparte de cel cu care esti in cardasie) .

     Milogule , te oftici ca nu ai reusit sa ma corupi, sa ma convingi sa devin unul de teapa ta ? Te macina faptul ca nu am pus botul la vrajeala ta si te-am mirosit ca umbli cu miselii si fapte penale .
Doare adevarul , este ?!

Prin minciuna , furt si smenuri ... nu vei cladi niciodata nimic.
Poate ca te vor crede cativa fraieri ... Poate te vor crede fratele tau , mama ta , insa doar atat (pacat ! ei nu merita ceea ce le faci ) . Te minti singur.

P.S.:
App , mai ai dispozitivul acela pe care il folosesti la spargeri auto ? Telecomanda aceea "smechera" ? Nu de alta , dar ca sa stie baietii cu fesuri negre exact unde sa caute (in caz ca vor descinde si pe la tine cu colindul) ....

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: