8 dec. 2015

Un adolescent de 17 ani , din Craiova, a fost retinut de DIICOT sub acuzatia de propaganda "teroristo-jihadista" si "simpatii" fata de ISIS .



A mai prins SRI & DIICOT un TERORIST.
Bwahahahahahaha
Bai , incompetentilor , terminati in cacat cu tampeniile !
Daca nu veti reusi sa il speriati pe bietul copchil prostanac, asta sigur se va radicaliza de acum inainte si l-ati impins chiar voi catre asa ceva.
Nu cred ca va trece asa usor peste acest episod . Ati facut mai mult rau , decat bine.
UNDE VA ESTE PROFESIONALISMUL ? DE CE IL SACRIFICATI IN PRESA ? CUI BONO ?
De ce numele lui este public ? De ce atata publicitate ?
E minor. Are familie . In loc sa "vindecati" , mai rau il infectati . Zau asa !


~~~

Care-i treaba cu clipurile online ? E treaba lui ce publica online si treaba platformelor virtuale (unde au fost "promovate" clipuri radicale) sa dea jos acele clipuri. Exista optiunea "REPORT" . De cand faceti voi regulile pe platformele virtuale si de socializare ?
Reimplementam procedurile vechi de terorizare si control a populatiei ? Care terorism ?
Ba , voi sunteti tembeli ? Incompetentilor !

In loc sa va ocupati cu adevarat de bubele din randurile voastre , de mizeriile din institutiile voastre, va tineti de tarnacopisme .
[de ex.] Circula un zvon ca , in Ploiesti , in randurile voastre sunt unii (militieni , neni de pe la diicot si bcco) ... care ar cam avea treaba cu traficul si cu consumul de droguri si ca protejeaza anumiti infractori/traficanti. Am citit eu undeva , dar nu mai stiu exact unde ... Zau !

__________________________

""" Un adolescent (17 ani) cu fente si fantezii in cap care se viseaza musulman si posteaza pe net....Din cate am gasit cu Google e si bolnav de diabet (tip I, insulino-dependent) si e ingrijorat ( el si "mami meu") de asta..precum si ca spera sa gaseasca o slujba unde castige 100 de euro pe ora 'testand jocuri". Un copil fantezist, halal (!) pericol ..Pe mine incepe sa ma ingrijoreze SRI..papa sute de milioane de euro pe an de la buget pentru ca sa ne apere de adolescenti ce traiesc in lumea fanteziilor ?? """ [un comentator de ziar]

Niste imbecili !
Da, ba ... Avea obiecte de vestimentatie islamica in casa . Avea Coranul . Avea (probabil) covorasul de rugaciune si carti religioase. Asa si ?
Si eu am trei traduceri ale Coranului , Coranul in limba araba , Kuffiah, covoras de rugaciune , tesbih, sal palestinian ... Si eu am nume islamic , primit la marturisirea shahada . Am avut chiar si miswak (3 bucati) . Le-am folosit pe toate. Asa si ?
De asemenea mai am Biblia , Cartea lui Mormon si chiar cateva scrieri mozaice (evreesti).
Si eu doresc o moarte in chinuri tuturor politicienilor care au violat tarisoara asta in ultimii 25 ani .... Si sper sa apuc sa va vad pe toti astia, care ati trecut pe la putere pana acum, linsati in piata publica. Si nu cred ca sunt singurul care gandeste asa si viseaza la clipa in care veti muri calcati in picioare de catre popor.

Da , ii consider pe americani teroristi si criminali . Asemenea am aceeasi parere despre statul Israel si poate chiar despre cateva tari NATO.
ESTE DREPTUL MEU .
ESTE DREPTUL NOSTRU.

SUNT UN POSIBIL TERORIST ? Probabil ca unii imbecili vor rosti "DA" .
Futu-va-n gura de incompetenti !
SUNTETI UN POPOR DE CRETINI PATENTATI .
Autoritati incompetente , mustind a politic , a coruptie si a manipulare.
Jurnalisti de doi lei , iletristi si retarzi.
Va sacrificati copiii doar pentru a va face imagine in fata celor ai caror vasali sunteti. Va vindeti copiii , sacrificandu-i pe altarul politicii externe .
ACESTA VA ESTE SCOPUL .
MUIE ROMANIA ! Abia astept sa plec din tarisoara asta. Si atunci cand voi deveni cetatean australian , voi renunta la cetatenia romana. MI-E SCARBA !!!!


      Daca, copilul ala prost , pana astazi a fost doar un teribilist dezorientat, cu siguranta, ceea ce se intampla acum il va marca negativ pentru toata viata. L-ati impins chiar voi pe un drum fara intoarcere.

______________

UN ARTICOL INTERESANT:

""" [...] Acum au luat DIICOT-ul la întrebări un borac de 17 ani care a fost la fel de fioros ca și sataniștii și naziștii din gașca mea din adolescență. (care au ajuns toți adulți normali și liniștiți și, în afară de aberat după o bere ca pokemonii, nu au făcut nimic social negativ). Boracul a găsit și el ceva ce sperie oamenii și e la modă, ISIS, și a început să se ”autoradicalizeze”. Adică să dea share la filmulețe cu decapitări și să țipe allahu ackbar, ca să îl creadă puțele de a 9-a un tip edgy și fioros. Și poate și Gogu nu-i mai lipește gumă în păr de frica ISIS. Atât.Putea la fel de bine să se declare vampir și să pună poze cu dinți pe facebook și să urle despre cum vrea să bea sânge. Era exact același lucru: teribilism de cordac minor. [...] """ [ intreg articolul aici - LINK Pitici Gratis ]


P.S.:
Pe astia de la TAIBA / ISLAMUL AZI & CO nu ii mai intreaba nimeni nimic de sanatate. Toate acele fundatii despre care se face referire in articolul din Adevarul sunt in stransa legatura. Ele i-au bagat numai tampenii in cap acestui copil . Acum se dezic de el . Saau cumva vi l-au dat pe tava ca sa ii lasati pe ei in pace ?! Astia sunt adevaratul pericol pentru Romania . Dar de ani de zile va prefaceti ca nu vedeti si faceti intelegeri secrete cu ei.
Alo , MUIE VOUA , INCOMPETENTILOR ! 

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: