5 dec. 2015

Sectia 2 Politie Ploiesti si al ei onorabil comisar sef .



            Domnul comisar sef Moise, de la Sectia 2 Politie Ploiesti (fost sef la Sectia 4 Politie Ploiesti si actual comisar sef la Sectia 2 ) , are regim preferential atat la parcare ... cat si la amenzi ...
A blocat timp de mai bine de o ora accesul (intrarea si iesirea) intr-o parcare a unui bloc din zona de Vest a orasului Ploiesti .
S-a sunat la Sectia 3 Politie Ploiesti. Au venit un local si un individ cu cascheta alba ... Cand cele doua organe ale statului au identificat proprietarul autoturismului si au realizat despre cine este vorba , au taiat-o grabiti/spasiti inapoi spre sectia de politie (sectia 3) , zambind si lasand oamenii cu ochii in soare . Nu l-au asteptat pe proprietar pentru a-l sanctiona potrivit legii .
Daca blocam eu accesul in respectiva parcare si erau chemate organele ..., sigur primeam o amenda de toata frumusetea.
Apropo , autoturismul cu care era domnul comisar sef are numere de leasing . Impropriu spus numere de inmatriculare. Are doar un singur numar de inmatriculare (nu il fac public) , in partea din fata. Cel din spate lipseste cu desavarsire.

...
In rest, dumnealui este un om vre'nic si de toata isprava. Se zvoneste ca prinde infractori si persoane aflate pe listele cu urmariti general chiar si in timpul liber (asa scrie presa locala) .




0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: