31 oct. 2014

AUTORITATILE DIN PLOIESTI CAUTA SA MUSAMALIZEZE UN CAZ DE O GRAVITATE EXTREMA ?!



Primarul mafiot , Iulian Badescu (da, ala care a fost prins de mascati la ambasada Rusiei , in masina directorului Lukoil) , alaturi de cei care-i sunt subordonati (pe line politica) + mafia constructorilor spalatori de bani ..., incearca musamalizarea unui caz deosebit de grav .




""" O femeie de 34 de ani va suferi marţi o intervenţie chirurgicală complexă, care, în cel mai fericit caz, se va finaliza cu succes şi va consta, în limbaj profan, înşurubarea unor tije metalice pentru susţinerea coloanei. Femeia a suferit cumplita traumă după ce căzut într-o groapă nesemnalizată de pe trotuar, rezultată în urma lucrărilor de pe şantierul reabilitării liniei de tramvai din Ploieşti. Oficial, până acum fix 5 ore - 9.33 fiind ora publicării primului nostru articol, cazul nu a existat. Credeţi sau nu, acelaşi lucru se întâmplă şi acum. Motivul este cu adevărat scandalos.

Cazul ne-a fost semnalizat de tatăl victimei aseară, la 24 de ore după tragedie, la sugestia unor “persoane de la Spitalul Judeţean” care i-au spus să ne contacteze pentru că s-ar părea că oficialităţile încearcă “să muşamalizeze” cazul. Iniţial, am crezut că temerea este nejustificată, însă ne-am înşelat şi aveam să constatăm că motivul este unul cu adevărat scandalos şi de neconceput!Aşadar, după ce am verificat informaţia şi am constatat că există o pacientă de 34 de ani adusă cu, în termeni populari, fractură de coloană după ce a căzut într-o groapă de pe trotuar, am început să contactăm autorităţile.Prima verificare a fost la IPJ Prahova, instituţia având bunul obicei de a informa printr-un e-mail sau SMS trimis presei despre toate evenimentele notabile de pe raza judeţului Prahova. De la furturi de găini, până la evaziune fiscală. Cazul tinerei nu exista pe nici pe mail nici pe SMS, deşi ştim din surse sigure că fost raportat dispeceratului Poliţiei Municipale la data de 30.10.2014, ora 00.02. Am solicitat IPJ un punct de vedere oficial pe această temă, însă ne-am lovit de un categoric „no comment”.

În această dimineaţă, în jurul orelor 10.00, la sediul primăriei Ploieşti a avut loc o şedinţă pentru verificarea stadiului lucrărilor de pe şantierele din Ploieşti. La şedinţă au participat reprezentanţi ai constructorilor şi ai Direcţiei Tehnic Investiţii a Primăriei Ploieşti. Conform surselor noastre, cele mai multe discuţii au fost purtate pe marginea accidentului, reprezentantul firmei Tancrad susţinând că nu are nicio problemă deoarece lucrarea a fost semnalizată corespunzător. (...) """ [CONTINUAREA PE OBSERVATORULPH.RO - LINK ]

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: