1 mar. 2013

Zenyth Pharmaceuticals (impreuna cu al lor ColonHelp) au primit MUMU .

       

       CAM ASTA ESTE CU DATUL IN JUDECATA PENTRU ARTICOLELE SCRISE PE BLOGURI  .
CAM ACESTA ESTE RASPUNSUL IN LEGATURA CU INCERCARILE DE "PUMN IN GURA" ALE SARLATANILOR DERANJATI CA AU FOST DESCONSPIRATI ... CAT SI CU CEI CARE AU APUCATURI NEO-NAZISTE IN CEEA CE PRIVESTE DREPTURILE CELORLALTI .
         Nu m-am indoit nicio clipa ca asa va fi si ca hotararea instantei va fi favorabila celor de la WordPress , implicit autorului blogului Insula Indoielii . Felicitari !
Daca ar fi fost altfel ... ar fi luat nastere un precedent periculos , in contradictie cu principiile democratice pe care le tot laudam si cu libertatea carora ne tot batem in piept de peste 20 ani . Macar cu atat sa ne alegem .

       Desigur , cei de la Zenyth mai au la dispozitie caile de atac legale in ceea ce priveste hotararea instantei , dar eu sunt de parere ca doar niste stupizi ar insista sa se faca in continuare de cacat si sa-si dea singuri cu tesla in coa... peste degete .
In alta ordine de idei , sunt sigur ca avocatul/avocatii lor ii va/vor indemna la o astfel de greseala. Bani sa iasa ....

"""(...)Justitia a respins ca neintemeiata cererea companiei Zenyth Pharmaceutica, producatoarea suplimentului alimentar ColonHelp, de a afla identitatea unui blogger roman care a criticat acest produs pe platforma WordPress, scrie Think Outside the Box, care o citeaza pe avocata WordPress, Cristina Vasiesu. (...) """ [HotNews - link pentru intreg articolul]


2 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Danyzus said...

Era si normal sa primeasca mumu, atat timp cat ei nu pot sa demonstreze prejudiciul. Doar nu veneau cu specialisti SEO sa prezinte in instanta cum ca nu cumpara lumea de la ei ca au citit un blog anonim pe care tocami ei l-au "ridicat" prin acest proces.

Brutacu Hector said...

Danyzus,
mumu ar fi primit indiferent de cum ar fi prezentant situatia in instanta .
Sunt de parere ca cele mai mari sanse de partea Zenyth (pentru un castig de cauza intr-o astfel de situatie) ar fi fost ... COREEA DE NORD . In rest , ar fi avut parte doar de mumu peste tot.