4 nov. 2012

Doua de sezon .

1.

Se apropie Craciunul crestinesc .
Au inceput deja (timid) reclamele tv tematice .
Au inceput prezentarile de cazuri sociale , persoane care traiesc intr-o saracie lucie , campanii umanitare, copii flamanzi , etc.   O data pe an ... mananca si ei bine ! De ce doar o data pe an ?  Intrebati-i pe bunii crestini , pe jurnalistii care alearga dupa audiente tematice , pe romani !





2.
S-a schimbat ora si s-a micsorat ziua.
Sfat personal :
AVETI GRIJA CUM CIRCULATI PE DN1 A , RUTA PLOIESTI - VALENII DE MUNTE - CHEIA !
In ultima vreme, am fost la un pas sa mor (de vreo 5 ori) .  DN1 A (mai ales prin zona Valenii de Munte si dupa Valenii de Munte) este plin de carute nesemnalizate .  La fel pe rutele Valenii de Munte -  Starchiojd , Valenii de Munte - Posesti - Buzau .
Pe cei de la Politia Rutiera ii doare fix in gaura curului !!!
Este invazie de carute nesemnalizate, fara catadioptrii , fara felinare , fara lanterne .

Am oprit sa il injur pe unu la greu (l-am intalnit intr-o curba unde era soseaua in bezna) . Si-a cerut scuze si a motivat ca l-a prins noaptea pe drum.... BAAAAAA, POLITISTI CU CAP DE CRETA, EDUCATI-I PE ASTIA CA NE OMOARA CU ZILE !!!!!



Post Scriptum:

Pe strada General Eremia Grigorescu din Ploiesti , zona Dinu, se circula in continuare pe interzis (din directia Baraolt inspre Dinu) , de la un capat la altul chiar...  Politia Rutiera a fost de doua ori anul acesta , timp de cate 2 ore. Atat !
Probabil sunt multi militieni care locuiesc pe Eremia Grigorescu si subiectul circulatului cu autoturismele pe interzis este tabu pentru cei de la Rutiera.
Nu ar fi o problema daca ar incapea cate doua masini pe aceasta strada (in paralel) . Problema este ca nu incap .... Si asa se ajunge la injuraturi, tupeu nesimtit , scandaluri si batai !!!!

1 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Ioana Gatan said...

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13549821-cum-devenit-membru-reteaua-citostaticelor-vrei-intri.htm
Daca vrei sa intelegi ca exista si altfel de oameni si chiar sa-i promovezi! Toate cele bune, imi place cand vezi si neghina de bine dintre semintele raului!