30 iun. 2012

SESTACOV NOGHI IOAN SI MAFIA RUSA .

      


 Mafiotii de la Lukoil Energy&Gas au ramas fara unul dintre principalii pioni cu ajutorul caruia spalau bani si batjocoreau Romania (Sestacov Noghi Ioan - numele individului). Acum cine ii mai trimite pe ei in Delta (gratis) , daca mosu' nebun  i-a tradat ?!?! 
Prea s-o grabit Dumniezo sa faca dreptate! Nu merita sa moara. Merita sa ajunga sa guste macar olecuta de mancare la cazan, de la puscarie .  A ales calea cea mai usoara. A murit.
Individul a dat coltu' joi  (28.Iunie.2012) .
I-a cedat inima din cauza multiplelor afectiuni de care suferea (dosare penale, anchete DNA, anchete ANAF si telefoane ascultate de catre neshte servicii deosebite ale statului roman ) ... :|
Astazi , Sestacov Noghi Ioan, zace intr-o cutie cu aer conditionat [cu atat s-a ales din banii furati de la statul roman si banii primiti de la Lukoil] .
Cine doreste sa-i aduca un ultim omagiu, o ultima flegma (si un buchet de reviste cu Sudoku) il gaseste, pana in ora 11:00 AM (30.Iunie.2012),  la biserica Sf. Ilie din Mihai Bravu, Ploiesti. Dupa aceea va fi dus catre Constanta (pentru a-l da de mancare la viermi).


Sa speram ca ceilalti (apropiati , colaboratori , mafioti ... rusi , moldoveni si romani) nu vor da si ei coltu' si vor apuca a-si innoi garderoba cu zeghe, mergand la odihna acolo unde le este locul !!!

Post Scriptum:
Andrei , sa nu te spanzuri ! Fii barbat , ce dracu' !
Macar tu sa ajungi a proba zeghea ...

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: