11 ian. 2012

PALESTINIANUL RAED ARAFAT, marioneta Traian Basescu, jidovul Andrei Georgescu, agentii serviciilor israeliene, SMURD, vanzatorii de tara, banii manjiti ai jidovilor, ordinele stapanilor americani, Israhell si traficul de organe romanesti.

.


""" Raed Arafat este un medic român de origine palestiniană, specialist de Anestezie Terapie Intensivă. A înfiinţat şi coordonat cel mai modern centru de urgenţă din România, staţia SMURD de la Târgu Mureş.
În 2003, Raed Arafat a primit Ordinul Naţional „Pentru Merit” în gradul de Cavaler de la preşedintele Ion Iliescu, pentru întreaga activitate ştiinţifică şi de cercetare, pentru contribuţia deosebită la dezvoltarea şi promovarea tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor în România.
În noaptea de Revelion, în 2005, Raed Arafat a fost decorat de către Traian Băsescu, preşedintele României, cu Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Ofiţer, pentru eforturile depuse în salvarea oamenilor la inundaţii şi pentru eforturile depuse zi de zi pentru salvarea vieţilor a numeroşi români. """ [sursa]



-
.
.
.
V
V
V

LINK 1 

LINK 2


LINK 3


LINK 4



.

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: