28 iul. 2011

Jurnalizda sfertodocta de la Adevarul.


 

Nu ma mai mira nimic (am mai zis asta) ! Mai ales cand citesc aberatiile si lipsa de cultura a unei jurnalizde de la un cotidian cu pretentii. Auzi la ea ... Kandahar este capitala Afghanistanului .

Dupa vre-o cateva ore(in care gogomania si multe alte tampenii au tronat pe prima pagina) si ceva injuraturi de la comentatori,  a modificat intreg articolul . Noroc ca exista print-screen !
Incep sa cred ca si nenii aia de la corectura sunt incompetenti, iletristi si stau cu deshtu'n cur .
Ce medie o fi avut tanti la bacalaureat ?
Oare cati profesori/angajatori o fi patat cu ruj pe pravalie ?


Vorba unuia :D  :  " ce sa le ceri sfertodoctilor ce freaca menta prin presa ?!?! Niste repetenti ordinari ! Duduile jurnalizde ... stim cu totii cum au ajuns sa lucreze in presa. Au sustinut examenele de licenta si concursurile de angajare pe sub birouri .... "


   Faptul ca anul acesta , prin instalarea unor sisteme video de supraveghere a examenului de bacalaureat, s-a ridicat cortina ce era asternuta peste idiotenia din sistemul de invatamant (sistem care caca analfabeti pe banda rulanta ) ... nu este un soc pentru mine . De asemenea trebuie retinut ca astia nu sunt singura generatie de tembeli analfabeti. Au mai fost si altii inaintea lor  (cam de pe vremea cu "Generatia PRO" ) .
Ne furam caciula singuri.
Romanii sunt fuduli, analfabeti si prosti de foarte multa vreme.

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: