6 apr. 2011

S-a facut primul pas . In sfarsit !

   S-a facut primul pas rational pentru adoptarea celei mai viabile solutii in cazul animalelor fara stapan (link).
Nu este o solutie fericita, dar raportandu-ne la situatia sociala si economica a Romaniei ... este singura solutie !!!!
Sper doar sa se respecte intocmai litera legii si sa se faca totul profesionist, ca la carte.

ONG-urile se agita si se zbata deoarece le pasa... Le pasa pentru ca foarte multe vor ramane fara resursele din care papa in nesimtire si cu nesat. Vor pierde enorm de multi banuti.
Poate daca ar fi fost corecti si cinstiti si ar fi facut ce trebuia atunci cand trebuia , acum nu s-ar mai fi ajuns la o asemenea solutie extrema.

A cui este vina ? A urmatorilor:

- ONG-urile care au sterilizat animalele doar cu numele sau care le-au adoptat ca mai apoi sa le arunce din nou in strada.
- ONG-urile care au papat donatiile provenite din afara tarii (fara justificari reale sau cu ceva justificari balbaite) .
- Idiotii care nu isi sterilizeaza patrupedele si arunca puii pe strada. In aceeasi categorie intra si taranii retarzi care aduc javrele din mediul rural si le lasa la marginea oraselor.
-  Cretinii iresponsabili care hranesc si strang cainii in jurul blocurilor/parcarilor si care sar sa ia la bataie angajatii de la ecarisaj, dar cand vine vorba de a-si asuma raspunderea  ... se pitesc dupa uluci.

EU, IN AFARA DE ACTIUNILE CELOR DE LA VIER PFOTEN SI REZERVATIA ACEEA DE LA ZARNESTI ... NU AM VAZUT NICIO MISCARE REALA PENTRU A FACE CEVA IN CEEA CE PRIVESTE ANIMALELE (din bani externi).

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: