29 oct. 2010

Vulnerabilitati Facebook .


Se pare ca Faceboociul are multe vulnerabilitati. Una dintre ele, in legatura cu albumele foto, am descoperit-o zilele trecute.
Indiferent de setarile de securitate si privacy pe care le ai configurate in ceea ce priveste fotografiile urcate de catre tine pe Facebuci , atata timp cat ai wall-ul vizibil si pentru cei pe care nu ii ai in lista de cunoscuti, fotografiile pot fi vizionate de catre oricine. Este indeajuns sa dea click pe activitatile din "Wall", activitati care marcheaza momentul in care ai urcat fotografiile respective, si are acces instant la albumul din care fac parte respectivele fotografii. ;)
Asa ca aveti grija ce urcati pe Facebooci si cat de in serios luati acest site ( eu va sfatuiesc sa nu adaugati acolo date personale importante si alte chestiuni ce tin de viata privata samd) . Este un real proiect de colectare de date personale si crearea unei imense baze de date. In ce scop? Numai cei care au infiintat Facebuciul stiu cu adevarat... Posibil cu scop pecuniar... Posibil cu scop tip "big brother" ... Who knows?!
Eu il folosesc only for fun .
In rest ... SEARCH GOOGLE !

2 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Fetita Junglei13 said...

Uite d-aia nu pusei poze cu mine.

Fetita Junglei13 said...

Plus ca se pot salva de catre oricine.