22 sept. 2010

Cu Romania la amanet .

Felix sustine ca Baselu este prostovan batut pe muchie si ca a demonstrat asta atunci cand a hotarat sa faca un nou imprumut. Pana aici are dreptate ... Sau poate ca Baselu stie prea bine ca ne afunda si mai rau in hazna, dar nu poate refuza ordinele primite de sus.
Felix (probabil sfatuit de neste unii) sustine ca salvarea noastra ar fi sa cerem ajutor financiar Chinei , deoarece galbejitii au tot interesul sa investeasca in Europa. Si aici are dreptate... Insa oare e prost si el sau doar se preface?! Oare nu a vazut dumnealui ce politica de demonizare se duce impotriva produselor chinezesti, impotriva Chinei, de vreo cativa ani?! Pai oare nu stie dansul cine a adus caderea financiara a amerlocilor? Cum sa propuna o astfel de solutie?! Este un paradox, in situatia de obedienta sclavagista in care se afla tarisoara noastra.
Ha!
Asadar raman la ideea ca Felix este un alt imbecil populist , un lup moralist, mult mai josnic decat cretinul de Baselu !


Post Scriptum:

Felix ar trebui sa dea inapoi ceea ce a furat, din banii poporului, inainte de (si in anul) 1989 . Oare de ce a disparut documentarul "Kapitalisme, notre recette secrete" de pe toate canalele media? Le era frica de linsaj? Ii cam tremurau ismenutele conului Felix ....

2 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus:

Fetita Junglei13 said...

Daca o amanetam fara oameni,mai sunt sanse sa luam ceva pe ea,dar daca includem si oamenii,nicio sansa.

Mihai said...

corect..datoria pe cap de vita furajata ar fi prea mare