17 dec. 2008

Despre cum se îmbogăţesc alţii (pe spinarea fraierilor)...


Creşte preţul barilului de petrol 1 dată ... CRESC ŞI PREŢURILE LA TOATE CELE !
Explicaţiile date de către autorităţi: A CRESCUT PREŢUL PETROLULUI .

Scade preţul barilului de petrol de 4 ori ... CRESC ŞI PREŢURILE LA TOATE CELE !
Explicaţiile date de către autorităţi: ------- (românii sunt idioţi şi fraieri)


""" Scaderea pretului petrolului de la 150 de dolari barilul la 50 de dolari ar impune o ieftinire a gazelor de import . Incepand cu 1 ianuarie 2009, pretul gazelor pentru populatie ar trebui sa scada. [...] In trimestrele trei si patru ale anului 2008 s-au inregistrat si cele mai mari preturi la gazele naturale de import. Pretul gazelor de import in Romania este de aproape 550 dolari pe o mie de metri cubi, dar a fost calculat luand in considerare pretul international al titeiului din ultimele 9 luni, cand petrolul se tot scumpea. In luna iunie, de exemplu, pretul de import al gazelor era in jur de 370 dolari/1000 mc, pentru ca, de la 1 octombrie, sa se importe la pretul care se plateste si in prezent.[...]Recent, directorul general adjunct al Romgaz, Lucian Stancu, a declarat ca producatorul de gaze nu va majora pretul. "Nu pot spune ca vad o scadere a preturilor, dar Romgaz nu va cere o crestere a preturilor de la 1 ianuarie 2009", a spus Stancu. In prezent, gazele produse de Romgaz costa 495 lei/1000 mc, acelasi fiind si pretul cu care Petrom vinde gazele pentru consumatorii captivi. """
(ZIUA)


Oare există vreun fraier care să creadă că gazele se vor ieftini ?!?

Cum ar fi să se revolte toţi românii dintr-o dată şi să nu mai plătească nimeni nimic către statul român şi către nimeni altcineva, în semn de protest faţă de bătaia de joc la care sunt supuşi?!
Nu TAXE ! Nu IMPOZITE ! Nu PLATA CHELTUIELILOR PENTRU UTILITĂŢI (gaze, apă , curent electric,etc.) ! ......
Oare ce s-ar întâmpla ?
Utopic şi aberant !!!???


Ehhh , românii sunt mult prea fraieri şi îşi merită pe deplin viaţa aceasta grea şi chinuită.
Până una alta... mai bine o punem de un orgasm global(pe 21 Decembrie) şi ne trece şi de foame şi de sete şi de frig (nu ştiu la alţii cum e , dar mie după ... mi se face o foaammmeee) !

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: