23 nov. 2008

Alte chestiune tipic românească : OMNISCIENŢA,ÎNDEMÂNAREA ŞI PRICEPEREA EXTRAORDINARĂ A ROMÂNULUI.



Nu are importanţă că ai calificare de sculer-matriţer (rămas de 2 ori repetent în şcoala profesională) ... Tu eşti român. Tu te pricepi la toate . Tu poţi face chiar şi ceea ce face un medic cu ştate vechi, deoarece ai o îndemânare de chirurg şi nu îţi mai trebuie diplomă de absolvent al Facultăţii de Medicină(ai destul timp să îţi cumperi şi tu una ...la o adică). De ce să pierzi timpul prin şcoli. Tu eşti bun şi ca avocat şi ca instalator (all în one).Ce să mai vorbim de politică ... Acolo eşti cel mai bun .
Tot tu eşti doctorul in istorie si etnografie, cel care cunoşti tradiţiile şi culturile diferitelor popoare existente în jurul tău ,pe această planetă amărâtă... şi lăsând modestia deoparte pot spune că tu te pricepi, cu certitudine, şi la vecinii noştrii de sistem solar, marţienii ...
...Deasemenea îl baţi la cur până şi pe Eliade sau pe Kant când vine vorba de chestiuni mult mai profunde. Eşti un perfecţionist, un priceput al analizelor alambicate pline de esenţă şi meandre ale concretului...
Dacă Freud ar fi fost contemporan cu românul de astăzi, s-ar fi sinucis(de invidie) datorită inutilităţii sale şi frustrărilor suicidale ce l-ar fi cuprins... pentru că românul este un geniu şi intr'ale psihanalizei.
Românul omniscient şi extra super mega inteligent (în sinea lui) ... are principii. Principii şi reguli simple ,menite să-i răsplătească efortul intelectual cu confortul ploşniţelor din saltea şi al jegului de sub unghii....
... Un geniu care se respectă trebuie să stea neapărat acasă, pe fotoliul ponosit,cu maieul cimentat pe burtă şi şosetele-i înfipte-n carne , mirosind a transpiraţie putredă , în faţa televizorului sau a calculatorului. Cine mai e ca el?
Românul este un adevărat tezaur de cultură generală. Fiecare român în parte (paradoxal şi inexplicabil) este mai dăştept decât celălalt .
Întotdeauna românul îşi argumentează irefutabil teoriile şi principiile printr-o cascadă de argumente solide, cu trimiteri la...
... sex oral, penisuri şi aspecte din priceperea lui sexuală (românul este un campion al sexului - verbal)
Românul nu este beţiv! Românul nu bea până se pişă pe el şi în niciun caz(dacă accidental i se întâmplă să guste peste limită din sticla de ţuică) nu se dă mare cu astfel de performanţe expunându-şi pe toate gardurile această calitate. Românul nu este alcoolist din tată în fiu şi nu se antrenează zilnic pentru a bate recorduri la acest sport ... Românul este vrenic şi liniştit.
Românul nu îşi bate nevasta până la leşin şi îşi educă exemplar progeniturile ...

Românule tradiţional , îţi recunosc superioritatea ! Tu eşti un doctor intr'ale politichiei, religiei, istoriei, fizicii, chimiei, sociologiei, bucătăriei, medicinei , etc. etc. etc.


Ştie cineva unde pot depunde o cerere pentru a renunţa la a mă fi născut român ?

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: