1 apr. 2008

Preşedintele României ,Traian Băsescu A MURIT LA INTRARE ...





De 10 minute toate agenţiile de presă naţionale şi internaţionale urlă...
Astăzi de dimineaţă, în jurul orei 7:30 AM , preşedintele Traian Băsescu a suferit două infarcturi consecutive, la intervale foarte mici de timp. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva preşedintelui viaţa ,dar acest lucru nu a mai fost cu putinţă.
Traian Băsescu a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital.
Nato Summit Bucharest 2008 va fi amânat. De mâine s-au anunţat 3 zile de doliu naţional .
Ziua inhumarii nu a fost încă anunţata.
Un zvon neoficial spune că acesta a dorit să fie injectat cu ceară şi păstrat într-un sicriu de cristal ...după modelul Lenin. In concluzie s-ar putea sa nu mai fie inhumat.
Patriarhul României a anunţat că va ţine el slujbele cele cuvenite ,chiar dacă este accidentat la picior. A anunţat că pentru el va fi o mare plăcere să oficieze rânduielile cele pământeşti.
Se bănuie că cele două atacuri de cord au survenit în urma înţepăturii unor muşte Ţeţe aduse special din Africa de teroriştii extratereştrii paraşutaţi noaptea trecută pe albia Dambovitei ,din apropierea capitalei. Muştele au fost special dresate ca să atace şi să îl ucidă pe preşedintele nostru ... pentru ca astfel sa fie sabotat minunatul şi măreţul summit.
Serviciile secrete au pornit o investigaţie complexă , căutând şi alte astfel de muşte teroriste prin apropierea WC-urilor ecologice proaspăt achiziţionate cu ocazia summitului. Trupele speciale au declarat că intuitia nu îi insala niciodată şi că mai mult că sigur muştele trag intotdeauna acolo unde miroase mai tare a rahat ... Ei sustin ca mustele asasine s-au ascuns în fosele WC-urilor ecologice.... si pe culoarele Palatului Parlamentului.
Voi reveni cu noi informaţii !


Dumnezeu să-l odihnească !




SURSA SI ARTICOLUL CEL MAI IN DETALIU : AICI .

0 elucubratii mai dihai decat cea de mai sus: